Sâmbătă și duminică, 28 și 29 septembrie, de la ora 11:00, Unteatru de copii învită publicul tânăr și foarte tânăr din București la „Carina pe drumul spre casă”.

Spectacolul produs de Asociația Culturală pentru Educație prin Artă se va desfășura în ambele zile la sediul unteatru (Sfinții Apostoli 44) și este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.

Carina se pierde de părinții ei într-unul din mall-urile bucureștene. Ajunsă singură pe străzile orașului, Carina trebuie să găsească drumul spre casă. Un drum pe care îl petrece alături de Margo – pisica orașului, cea care știe fiecare stradă, fiecare bloc (mai nou sau mai vechi), fiecare piață cu tarabe sau fără, fiecare stație de metrou sau de troleibuz. Astfel, Carina are parte de o experiență unică, prin care reușește nu numai să descopere un București neștiut până atunci, dar să cunoască o serie de personaje care o vor însoți mai departe, în lungul ei drum spre maturizare.

„Când am început să mă gândesc la Carina și la drumul ei spre casă, am avut în minte imaginea mea, pe la 7-8 ani, mereu cu ghiozdanul în spate, fie în autobuz (era 178, îmi amintesc foarte clar), fie în metrou (pe ruta Eroilor – Piața Gorjului). Eram fascinată de tot ce mă înconjura. De oameni, de străzi, de sunetul metroului trecând prin tunel. Și așa am ajuns la o poveste în care un copil rătăcit, vulnerabil, timid, are parte de o călătorie specială, descoperind un oraș colorat, care conține un pic de magie, un pic de muzică și un pic de… nebunie urbană. La finalul spectacolului, sper ca spectatorii noștri foarte tineri să se simtă inspirați și să își dorească să exploreze Bucureștiul altfel, cu imaginația la înaintare” – a declarat Oana Răsuceanu, creatoarea spectacolului.

Spectacol creat și regizat de Oana Răsuceanu
Cu: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu
Decor & Costume: Anca Lazăr
Muzica: Petre Ancuța
Ilustrație muzicală: Vasile Manta
Producător: Eugen Matei Lumezianu

Biletele pot fi achiziționate online la http://bit.ly/unteatrudecopii
Pentru rezervări sau informații: rezervari@unteatru.ro , contact@unteatru.ro sau sms la telefon 0721 268 516 (nume, data, numar de locuri).

„Carina pe drumul spre casă” face parte din seria de spectacole prezentate în proiectul cultural și educativ Unteatru de copii, derulat de Asociația Culturală pentru Educație prin Artă și unteatru – un concept inedit și original în peisajul teatral bucureștean, care cuprinde producții teatrale dedicate publicului tânăr și foarte tânăr din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.