Premiere inedite și reprezentații suplimentare în luna septembrie la Opera Comică pentru Copii |

Premiere inedite și reprezentații suplimentare în luna septembrie la Opera Comică pentru Copii

Reprezentații suplimentare la premiera „Erus și Valea Generozității”
Datorită numărului mare de solicitări, premiera lunii septembrie a ajuns la 16 reprezentații. Musicalul „Erus și Valea Generozității” este inspirat din cartea cu același titlu a autorului de succes Alec Blenche. Pe lângă atmosfera veselă și plină de culoare, spectacolul promite și o lecție importantă despre oameni, bogățiile naturii și ce putem face pentru a le salva. Ultimele bilete sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

„Îmi doream de foarte mult timp să fac un spectacol care să vorbească despre Pământ, despre păduri, despre animalele pe cale de dispariție, despre ocean, despre toate lucrurile acestea care ne înconjoară și care sunt atât de fragile. Vrem să transmitem faptul că prin generozitate se pot păstra lucrurile acestea, poți păstra Pământul așa cum este” – Ana Crăciun Lambru, scenariul, versurile, regia și mișcarea scenică.

6 mâini și un pian, o premieră inedită în Salonul Mozart

La finalul lunii septembrie, publicul de toate vârstele are ocazia să descopere un concert de pian într-o formulă unică. Pianistele Ioana Valentina Cojuharov, Marta Claudia Băceanu Tudor și Mădălina Chiriac formează „Trio Equilibrium” și promit o experiență muzicală de neratat, în Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii. Premiera are loc pe 28 și 29 septembrie, iar biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.
Festivalul Enescu pentru Copii continuă la Opera Comică pentru Copii
Până pe 22 septembrie, weekendurile îi sunt dedicate marelui muzician român, George Enescu. Programul „Enescu pentru Copii” este asociat Festivalului Internațional George Enescu 2019 și se desfășoară în oglindă cu marile concerte din Festivalul Internațional. Pe parcursul lunii septembrie, Orchestra Operei Comice pentru Copii îi așteaptă pe micii și marii spectatori cu „Enescu și muzica franceză” (7, 8 septembrie), „Poemul simfonic pe înțelesul copiilor” (14, 15 septembrie) și „Clasic și romantic” (21, 22 septembrie). Întregul program muzical este selectat de dirijorii Alexandru Ilie și Gheorghe Iliuță cu scopul de a-i atrage pe micii spectatori spre marea muzică.

Petrecere de ziua de naștere la Opera Comică pentru Copii

Copiii își pot petrece ziua de naștere în trei variante la Opera Comică pentru Copii. Părinții și copiii sărbătoriți pot alege între Petrecere cu Spectacol și Tur în spatele cortinei, cu Escape Room sau la Aventura Parc. Toate cele trei variante includ un spațiu de petrecere dedicat și cadouri speciale pentru participanți. Timpul de calitate și distracția sunt oferite de Opera Comică pentru Copii, iar sărbătoriții aduc sucul și dulciurile pentru invitați. Detalii și rezervări, pe site-ul instituției (www.operacomica.ro).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *