Vara se apropie de final, însă fie că ai plecat deja sau nu până acum în vacanță, temperaturile ridicate de afară te provoacă să mai faci acea “ultimă” escapadă, pentru a te bucura de zilele însorite. Indiferent unde alegi să evadezi sau cum te bucuri de timpul petrecut sub razele soarelui, ai grijă să nu treci peste ritualul de îngrijire al pielii de la finalul verii. elmiplant îți vine în ajutor, pentru ca tu să te bucuri de o piele frumoasă și sănătoasă.

Protecție solară înainte și după vacanță

Chiar dacă vacanța s-a terminat, protecția solară trebuie să fie în continuare nelipsită din arsenalul tău de îngrijire, chiar și într-o zi obișnuită. Îmbogățite cu acid hialuronic și unt de shea, loțiunile din gama elmiplant SUN îți protejează pielea de razele ultraviolete, o hidratează și o lasă moale și catifelată, pentru ca tu să te poți bucura în voie de ultimele zile de vară.

Și tenul are nevoie să fie protejat atunci când este expus la soare, așa că în gama elmiplant SUN regăsești crema de față cu factor de protecție 50, care menține elasticitatea pielii, o hidratează și previne apariția petelor pigmentare. În plus, poate fi folosită cu ușurință și ca bază de machiaj, fără să încarce tenul sau să lase o peliculă grasă.


Refresh instant cu gelul de duș DETOX

Șterge urmele orașului și ale locurilor pe care le-ai vizitat vara aceasta de pe pielea ta și păstrează doar amintirile frumoase! Bucură-te zilnic de un ritual de detox la duș, care îți revitalizează pielea și îi oferă o explozie de prospețime. Gelul de duș micelar elmiplant DETOX cu castravete și ceai verde matcha curăță pielea delicat, redându-i frumusețea naturală.

Infuzia revigorantă cu apă micelară înlătură blând impuritățile și îți oferă un refresh instant, pentru ca tu să fii pregătită de noi provocări! Pielea își recapătă strălucirea, rămâne proaspătă și catifelată, atinsă de magia naturii din noul gel de duș micelar elmiplant DETOX.


Hidratare optimă pentru pielea expusă la soare

Vara, pielea are tendința să se usuce mai repede, așa că fii sigură că îi oferi hidratarea de care are nevoie. După vacanțe și zile întregi petrecute sub razele soarelui, oferă-i o hidratare intensă binemeritată. Folosește după fiecare duș, pe pielea ușor umedă, loțiunea de corp elmiplant supreme hyaluronic și vei observa efectele ei benefice de la prima utilizare.

Pielea este perfect hrănită și își recapătă fermitatea și elasticitatea. Pentru călcâie uscate, care au făcut multe plimbări în sandale vara asta, elmiplant îți vine în ajutor. Folosește crema hidratantă special concepută pentru pielea din această zonă. Conține unt de avocado și mentă, hidratează intens și restabilește elasticitatea pielii.

Vara se apropie de final, însă pentru pielea ta fiecare zi reprezintă un nou început al frumuseții naturale alături de elmiplant!

Mai multe detalii:
www.elmiplant.com
Facebook elmiplant
Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.