Copiii petrec, în medie, 175 de zile pe an cu ghiozdanul pe spate. Fiind în plin proces de dezvoltare, oasele și coloana copiilor sunt mult mai fragile comparativ cu cele ale unui adult, motiv pentru care greutatea maximă a unui ghiozdan echipat pentru școală, nu trebuie să depășească 10-15% din greutatea copilului. Acest fapt nu este foarte bine cunoscut părinților, la fel ca și mulți alți factori de care ar trebui mereu ținut cont în momentul alegerii ghiozdanului pentru noul an școlar. Herlitz România vine în întâmpinarea lor cu sfaturi și produse ce țin cont de factori care influențează sănătatea copiilor.

Ghiozdanele Herlitz sunt singurele ghiozdane din România acreditate și recomandate de Societatea Română de Pediatrie. Au structură rezistentă atent căptușită astfel încât să asigure ergonomia, distribuția presiunii și greutății în mod egal pe coloană, precum și aerisirea spatelui și a umerilor. Poziția ghiozdanului este în întregime reglabilă în funcție de conformația copilului – lucru extrem de important. Menținerea fermă a ghiozdanelor pe spate, lipite de omoplați și reglate în funcție de înălțime, este unicul mod de a evita defecte de postură, conform recomandării medicilor, și o cerință la care ghiozdanele Herlitz răspund indiferent de model sau situație. În plus, ghiozdanele Herlitz au o greutate optimă asigurând bazele unei creșteri sănătoase.

Ghiozdanele Herlitz sunt potivite oricărui copil, de la mic la mare.

Modelele Bliss, Loop și Smart se adresează celor mai mici școlari și au ca avantaj greutatea redusă, sub 1kg. Cele trei modele nu vor pune presiune inutilă pe coloană, datorită subdiviziunilor speciale din interior ce separă cărțile și articolele voluminoase de restul rechizitelor și distribuie optim greutatea pe coloană. În plus, Bliss beneficiază de sistemul ergonomic „ERGO ES² system®“ cu reglaj pe înălțime în 3 trepte, asigurând un plus de confort și flexibilitate în ceea ce privește ajustarea ghiozdanului.

Pentru cei mici ”mai mari”, modelele Motion, Flexi și Midi oferă aceleași avantaje de bază prin ergonomie și compartimentare interioară, dar și capacitate sporită / volum sporit la o greutate de bază ce abia depășește 1kg. Se poate opta din nou pentru sistemul ergonomic „ERGO ES² system®“ cu reglaj pe înălțime în 3 trepte, prezent pe modelele Flexi, sau se poate alege cel mai performant sistem ergonomic oferit de Herlitz prin ghiozdanele Motion, care dispun de sistemul ergonomic „ergoActive®“cu variabile de reglare aproape infinite, care practic cresc odată cu copilul prin reglarea înălțimii curelei pentru torace, cât și reglarea în două puncte a baretelor pentru umeri.

Siguranța oferită de Herlitz nu se limitează la funcțiile sale ergonomice. Toate modelele de ghiozdane Herlitz sunt prevăzute cu material reflectorizant și/sau fluorescent pentru o mai bună vizibilitate a copilului pieton în trafic, nu doar în întuneric ci și în timpul zilei. Materialul rezistent la umezeală și murdărie precum și baza stabilă, întărită, a tuturor modelelor, protejează atât ghiozdanele, cât și conținutul acestora de intemperii.

Variațiile în mărime, caracteristici și echipare permit fiecărui părinte să aleagă modelul potrivit fără a face rabat de la calitate, pe baza garanției calității germane oferite de Herlitz.

Echiparea este alcătuită dintr-un un sac de sport, un necessaire și un penar echipat în cazul tuturor modelelor, cu un suport rigid din plastic suplimentar, dedicat cărților, înlocuind necessaire-ul în cazul modelului Motion.

Motion și Flexi sunt disponibile doar echipate și au o valoare de aproximativ 570 RON respectiv 450 RON, în timp ce Midi și Loop sunt disponibile atât echipate cât și neechipate, începând de la 240 RON pana la aproximativ 370 RON. Deși disponibile doar neechipate, Bliss și Smart oferă libertatea de a crea propria echipare a ghiozdanului din selecția Herlitz disponibilă, întrucât motivele oferite de selecția de ghiozdane și accesoriile lor sunt mereu asortate și pot fi regăsite pe mai multe produse.

Despre Herlitz România
Compania Herlitz România are în acest moment o echipă de 72 persoane care coordonează toate operațiunile din sediul central din Târgu Mureș. Din 2012, de când Grupul Pelikan a început preluarea operațiunilor Herlitz la nivel mondial, Herlitz România a preluat și brandul Pelikan, în acest moment coordonând prezența ambelor branduri în țară.
Herlitz România a înregistrat o creștere de la an la an, anul trecut având o cifră de afaceri de peste 11 milioane euro și este unul dintre principalii jucători de pe piață în ceea ce privește instrumentele de scris și colorat, ghiozdane și rucsaci, caiete, produse pentru birou și instrumente de scris de lux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.