Vă invităm la „ORA PĂSĂRILOR”, al doilea modul al Școlii de Vară de la Antipa, care va avea loc în perioada 1-5 iulie 2019, de la ora 10:15 în Sala Atelier de la etajul Muzeului!

„Au sosit păsările!”- exclamăm bucuroşi în primăvara fiecărui an, dar câţi dintre noi ştim mai multe despre ele? De ce cântă şi ne încântă? Unde cuibăresc? Câţi pui au? Ce mănâncă? Când vin și unde pleacă? Puteţi afla răspunsuri la aceste întrebări citind în felurite cărți, dar este mult mai uşor să ne întâlnim, să povestim şi să învăţăm despre păsări la „ORA PĂSĂRILOR”, alături de coordonatorul cursului, Dr. Angela Petrescu, cercetător științific al Muzeului.

Ca să le puteţi aşeza lângă sufletul vostru şi să vă bucure, trebuie să le cunoaşteţi, aşa că vă invităm la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, să fiți timp de o săptămână „păsărari amatori”, să învăţați să priviți păsările, să le descoperiți viaţa şi numele, să le ascultați cântecul şi să le cunoaşteți necazurile. Împreună vom descoperi păsărelele care-şi fac cuiburile lângă casa noastră, în parcul sau pădurea din apropiere ori pe lacurile sau bălţile din Bucureşti.

Cursul se desfăşoară atât în grădina muzeului cât şi în alte parcuri vecine din București. Voi trebuie să veniți cu bucurie și cu dorința de a învăţa, iar noi vă vom oferi materialele de care aveţi nevoie „la păsărit”. Vă aşteptăm cu drag!

Modulul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani.

Înscrierea participanților se poate face prin formularul de rezervare: https://antipa.ro/rezervari.

Programările se vor face în ordinea înscrierii, în limita a 15 locuri/modul, iar costul de participare este de 180 lei/copil/modul sau 320 lei/2 frați/modul, respectiv 320 lei/copil/2 module.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.