Sâmbătă, 29 iunie 2019, vizitatorii Muzeului Antipa vor avea parte de o activitate inedită, în cadrul căreia le va fi pusă la încercare îndemânarea și talentul sportiv. Astfel, în curtea muzeului, pe mini-terenul de rugby improvizat, cu buturi și gazon, vor avea loc timp de câteva ore ateliere de inițiere în sportul cu balonul oval. Cei prezenți pot face un schimb de pase, se pot juca cu balonul, pot învăța despre principiile și valorile pe care rugbyul le promovează.

De asemenea vor avea loc concursuri și o tombolă cu premii pentru transformări, dar și multe surprize, totul cu scopul de a atrage copiii spre mișcare și de a le deschide gustul pentru un stil de viață dinamic.

Evenimentul va începe la ora 11:00 și se adresează tuturor copiilor indiferent de vârstă, cei doritori să încerce sportul cu balonul oval urmând sa fie ghidați de către antrenori și juniori ai cluburilor din București, coordonați de Antonio Dumitru, Director de Dezvoltare Muntenia Sud și București al Federației Române de Rugby.

Evenimentul marchează închiderea expoziției „Rugby, natural!”, manifestare organizată în cadrul Sezonului România-Franța, care, din data de 18 mai 2019 a putut fi admirată în holul central de la etajul muzeului. Expoziția realizată de Muzeul de Istorie Naturală din Toulouse a avut ca temă simbolistica elementelor naturale prezente în diferitele embleme ale echipelor de rugby din lumea largă și va rămâne în circuitul de vizitare al Muzeului până pe data de 30 iunie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.