Absolvenţii care iau nota 10 la Bacalaureat primesc un abonament gratuit pentru cele patru zile ale Festivalului Untold, iar elevii care se înscriu la examenul de Bacalaureat vor putea cumpăra abonamente la preţuri speciale, pentru Untold şi pentru Festivalul Neversea.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor celor două festivaluri, absolvenţii care vor lua nota 10 la examenul de Bacalaureat vor primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediţia aniversară a Festivalului Untold.

„Campania “Bac de 10” continuă și în acest an! Prin această campanie, aflată deja a la cincea ediție, organizatorii UNTOLD și NEVERSEA își propun să susțină performanța în educație și să-I premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. În acest an, cine ia nota 10 la examenul maturității, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediția aniversară a festivalului UNTOLD. Aceste abonamente se pot ridica de la punctul de Acreditari din Sala Sporturilor “Horia Demian”, birou de Guest incepand cu data de 3 august de la ora 8:00. Pentru validarea abonamnetului trebuie sa prezentati actul de identitate si diploma/adeverinta care sa ateste nota obtinuta. Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România, pe care îl vor putea folosi în festival.

În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul la un preț special, atât la UNTOLD, cât și la NEVERSEA , după cum urmează:

La festivalul NEVERSEA la prețul de 499 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 599 ron plus taxe

La festivalul UNTOLD la prețul de 715,20 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 892,32 plus taxe

Formularele se pot completa pana în data de 29 Iunie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.