Prinţul Harry şi soţia sa Meghan şi-au prezentat miercuri băieţelul despre care au afirmat că are “cel mai dulce temperament”, relatează presa internationala.

Prințul Harry și Meghan, și-au prezentat fiul în cadrul unei ședințe foto realizată la reședința lor, Forgmore Cottage de pe domeniul Windsor, la două zile după naşterea celui mai nou membru al familiei regale britanice.

Așa cum a promis la mica conferință de presă susținută la câteva ore de la nașterea primului său copil, Harry a chemat mass-media pentru a realiza primele fotografii cu noul membru al familiei regale. Spre deosebire de mama sa Diana, și de cumnata sa, Kate Middleton, Prințul și Meghan au ales să nu realizeze ședința foto în fața spitalului la câteva ore de la naștere, ci după două zile, după ce au petrecut deja puțin timp în familie.

“Este magic, este de-a dreptul uimitor. Am cei mai buni doi băieţi din lume, aşa că sunt foarte fericită”, le-a declarat Meghan reporterilor, în timp ce Harry ţinea în braţe bebeluşul.

Între timp, fanii monarhiei britanice şi pariorii speculează pe tema prenumelui fiului prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan, care a venit pe lume luni.

Membrii familiei regale optează deseori pentru prenume clasice, dar este posibil ca bebeluşul prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan, o fostă actriţă în vârstă de 37 de ani, să poarte un nume mai puţin tradiţional.

După o trecere în revistă a prenumelor membrilor familiei regale, tinerii părinţi ar putea alege Charles, prenumele prinţului de Wales, bunicul bebeluşului, sau Philip, prenumele ducelui de Edinburgh, străbunicul nou-născutului.

Arthur, James, Albert sau Edward figurează, de asemenea, pe lista prenumelor preferate de familia regală şi de pariori, Arthur situându-se pe primul loc în preferinţe, a anunţat luni casa de pariuri britanică William Hill.

La casa de pariuri Paddy Power, prenumele favorite sunt Alexander şi James.

Albert a fost prenumele soţului reginei Victoria şi al tatălui reginei Elisabeta a II-a, care a luat numele George al VI-lea după ce a urcat pe tronul Marii Britanii. Este, de asemenea, unul dintre prenumele purtate de prinţul Harry.

Arthur, numele legendarului rege Arthur, conducătorul cavalerilor mesei rotunde, se numără totodată printre prenumele primite de prinţul de Wales, ducele de Cambridge şi fiul cel mic al acestuia, prinţul Louis. Acest prenume a revenit în tendinţe în ultimii ani în Regatul Unit.

Pe blogul său The Tig, închis între timp, Meghan menţionase Grey ca unul dintre prenumele sale preferate, atât ca nume de fată, cât şi pentru băiat.

Meghan, care este metisă şi are printre strămoşii săi sclavi ce munceau pe plantaţii de bumbac din Georgia, ar putea alege un prenume care să cinstească originile sale familiale.

Tatăl lui Harry, prinţul de Wales, a glumit pe tema sugestiilor de nume primite de tânărul cuplu în timpul unei călătorii în Australia, pe când ducesa de Sussex se afla în primele luni de sarcină: “Între noi fie vorba, cred că Kylie şi Shane ar putea figura pe lista de prenume”, a declarat prinţul Charles în Australia.

Primul copil al cuplului Harry şi Meghan, un băiat, a venit pe lume luni dimineaţă, la ora 05:26, cu o greutate de 3,260 kg la naştere. Bebeluşul este al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.