Copiii se transpun într-o lume a lor când sunt la joacă, o lume de unde nu ar vrea să mai plece, nici măcar atunci când li se face foame. Cum ar fi să îi lași să se joace neîntrerupt, știind că poți să le oferi o gustare hrănitoare, pe care o pot consuma ușor, oriunde?

Danonino lansează o inovație pentru copii: iaurtul pe care îl poți lua cu tine oriunde afară. Cu un ambalaj special, noul Danonino „cel mai cel pentru ghiozdănel” este perfect pentru a fi luat la joacă în parc, în excursie, în plimbările mai lungi ori în pauza de la școală sau grădiniță, atunci când cei mici au nevoie de o gustare rapidă și hrănitoare. Ambalajul său permite o deschidere ușoară și îl face simplu de folosit. În același timp, poate fi transportat cu ușurință în geanta părinților sau în ghiozdanele celor mici.
„Ritmul alert de viață al noii generații de părinți, dar și programul copiilor tot mai încărcat cu o multitudine de activități, îi determină pe părinți să se orienteze către alternative practice, atunci când vine vorba de alimentația celor mici. Danonino vine și de această dată în sprijinul părinților, oferindu-le soluția potrivită pentru stilul lor de viață tot mai dinamic. Noul Danonino este o gustare hrănitoare și delicioasă, potrivită atunci când ești în continuă mișcare afară, la joacă sau la școală. Iaurtul îmbogățit cu vitamina D și calciu, pe care micuții îl adoră, vine acum într-un ambalaj practic și foarte ușor de utilizat, oriunde, chiar și la joacă, fiind perfect pentru consum până la 4 ore de la scoaterea din frigider.”, spune Andreea Dumitrescu, Senior Brand Manager Danonino & Disney, în România și Bulgaria.

Umple 4 ore de joacă alături de noul Danonino „cel mai cel pentru ghiozdănel”, disponibil în magazine în trei variante delicioase, căpșuni, căpșuni-banane și vanilie, care vin în ambalaje de 70 grame! Gustoase și hrănitoare, iaurturile sunt imbogatite cu calciu și vitamina D, esențiale pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor celor mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.