Meghan ar putea naşte la un spital diferit de cel preferat de familia regală britanică |

Meghan Markle ar putea naşte la un spital diferit de cel preferat de familia regală britanică

Meghan Markle este pe cale să încalce o tradiţie veche de patru decenii refuzând să nască la spitalul londonez unde au văzut lumina zilei mulţi dintre membrii familiei regale, printre care şi soţul fostei actriţe, prinţul Harry, a dezvăluit publicaţia The Sun, preluată de Reuters.

Meghan şi Harry, care s-au căsătorit anul trecut, aşteaptă venirea pe lume, în această primăvară, a primului lor copil.

Fosta actriţă a ales să nu nască în aripa Lindo a spitalului St Mary din Londra, preferat de familia regală încă din 1977, a precizat cotidianul britanic, citând o sursă a cărei identitate nu a fost precizată.

Prinţesa Diana l-a născut pe Harry la spitalul St Mary’s în 1984, iar Kate, soţia fratelui mai mare a lui Harry, William, i-a născut aici pe toţi cei trei copii ai cuplului, George, Charlotte şi Louis.

Meghan (37 de ani) a ales o maternitate din apropierea noii reşedinţe a cuplului princiar, din oraşul Windsor, scrie The Sun. ”Bebeluşul nu se va naşte la Lindo”, spune sursa citată de cotidian.

“Ea şi Harry au decis că, mai degrabă decât să meargă într-un loc atât de public precum Lindo, o vor lăsa pe Meghan să se recupereze într-un loc mai retras”, mai precizează sursa menţionată de The Sun.

Palatul Kensington nu a putut fi contactat imediat pentru a comenta informaţiile, precizează Reuters.

Copilul va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, iar momentul naşterii va ţine cu siguranţă prima pagină a ziarelor din toate colţurile globului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *