Mirunette Education lanseaza o noua editie a concursului de burse Earlscliffe Scholarship Competition! Premiile: cel putin 3 burse academice la renumitul Colegiu Earlscliffe din Anglia!

Concursul se adreseaza exclusiv elevilor de clasa a IX-a sau a X-a care doresc sa studieze ultimii 2 sau 3 ani de liceu in Anglia, la un liceu privat cu rezultate exceptionale, beneficiind de o bursa de studiu!
Vor fi oferite (cel putin) 3 burse, insemnand ca daca exista mai multi candidati cu rezultate deosebite, numarul de burse poate fi suplimentat! Bursele sunt partiale, iar cea mai mare bursa este de 50% din taxele de scolarizare! La discretia directorului colegiului vor fi oferite si burse partiale pentru programele de vara organizate de Earlscliffe College.

Mai multe detalii despre concurs se regasesc pe site-ul organizatorului.

1. Cine poate participa la concursul de burse? Toti elevii care sunt in prezent in clasa a IX-a sau a X-a si care aspira sa studieze dupa terminarea liceului la o universitate de elita din strainatate!
2. Cum se desfasoara concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examen scris la limba engleza si matematica (16 Martie 2019) si interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (25-26 Martie 2019). Ambele etape se vor desfasura la sediul Mirunette Education din Bucuresti.
3. Premiile? Cel putin 3 burse academice partiale la Colegiul Earlscliffe din Anglia! Castigatorul va primi o bursa de 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului. Celelate burse vor avea valori cuprinse intre 20% si 50%.
4. Cum se fac inscrierile la concursul de burse? Prin completarea unui formular de inscriere pe site-ul organizatorului.
Termen-limita pentru inscrieri: 14 Martie 2019!

Mai multe informatii despre concursul de burse sau despre alte proiecte marca Mirunette Education se pot obtine la numarul de telefon 0735 159 626, la adresa de e-mail office@mirunette.ro sau pe site-ul organizatorului: www.mirunette.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.