Afla cat de important este sa te hranesti sanatos si sa fii fericit pentru a avea un copil sanatos.

Joi, 21 februarie, de la ora 18.00, la Teatrul Excelsior, va avea loc o noua editie Social Moms pe tema “Sarcina si epigenetica”. Vom discutam despre impactul nutritiei si al emotiilor noastre asupra copilului. Invitatii care ne vor ajuta sa intelegem si sa gestionam mai bine situatiile cu copiii nostril sunt:

Nicoleta Capraru, psiholog
Mihaela Posea, medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice, doctor in medicina, Clinica Smart Nutrition
Diana Vijulie, Consilier pentru dezvoltare personala/parentala.
Cristina Buja, psiholog, te ajuta sa afli prin ce metode poti gestiona sau vindeca aceste traume.

Agenda evenimentului:

✔ Emotiile copiilor si mostenirea genetica de la parinti

Inca din uter, copilul simte toate emotiile pe care mama le traieste. Nicoleta Capraru, psihoterapeut ne va vorbi despre modul in care copiii mostenesc dispozitia pentru anumite forme de a simti. Dupa nastere, in primii ani de viata este important modul in care reusim sa fim parinti, deoarece influenteaza dezvoltarea emotionala.

✔Importanta alimentatia din timpul sarcinii

Este important ce mancam in timpul sarcinii? Copilul pe care il purtam in pantec este direct influentat? Afla raspunsul acestor intrebari, dar si alte sfaturi despre importanta alimentatiei de la Mihaela Posea, medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice, doctor in medicina, Clinica Smart Nutrition. Este important pentru copilul tau sa fie hranit sanatos inca din prime clipe, chiar si atunci cand sunteti o singura persoana.

✔Traumele adultului si modul in care se rasfrang asupra copilului

Incepand din copilarie acumulam inevitabil traume pe care este important sa stim cum sa le gestionam pentru ca acestea sa nu se rasfranga asupra noastra si a viitorului copil. In cazul in care te intrebi cum poti sa faci cele mai sus mentionate, te invitam sa afli de la Diana Vijulie, Consilier pentru dezvoltare personala/parentala.

✔Problemele parintelui si traumele copilului

Problemele cotidiene pot influenta copilul mai mult sau mai putin. Daca treci ca parinte printr-o experienta negativa, fie ca vorbim despre trauma de la nastere, traume de cuplu sau traume personale este foarte bine sa stim cum sa le depasim. Te invitam alaturi de Cristina Buja, psiholog sa afli prin ce metode poti gestiona sau vindeca aceste traume.

Intrarea este GRATUITA, dar necesita o inscriere pentru a iti rezerva locul in sala https://bit.ly/2TyMJ25.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.