Intre 4 si 7 aprilie in cel mai nou pavilion din ROMEXPO

Primavara aceasta Baby Boom Show – cea mai mare expozitie pentru viitoare mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani – anunta o editie impresionanta.

Baby Boom Show – in casa noua cu multiple facilitati pentru vizitatori

Incepand cu 2019, Baby Boom Show are loc in unul dintre cele mai noi pavilioane ROMEXPO – Pavilionul B1. Pe langa un look modern, pavilionul expozitional aduce numeroase beneficii pentru vizitatorii targului. Incepand cu accesul mult mai usor in cadrul evenimentului si pana la o sala de conferinte ce tine pasul cu noile dotari tehnologice, pavilionul permite spatii mult mai ample de expunere, ce se vor concretiza in standuri mult mai atractive si o sectorizare usor de urmarit pentru viitorii participanti la eveniment.

Baby Boom Show – 151 de companii si-au confirmat participarea

Cu mai bine de o luna inainte de deschiderea oficiala, peste 150 de companii si-au confirmat deja prezenta, iar inscrierile continua!

Carucioare, scaune auto, mobilier si decoratiuni, maternitati si banci de celule stem, imbracaminte si incaltaminte, alimentatie, jocuri si jucarii, edituri, librarii si multe, multe altele vor astepta cei peste 10.000 de vizitatori preconizati ai editiei de primavara.

Baby Boom Show – servicii medicale si cursuri gratuite pentru vizitatori

Baby Boom Show inseamna mai mult decat o expozitie. Este un eveniment pentru intreaga familie, ce pune accent pe responsabilitate si informare corecta.

Astfel, peste 20 de specialisti sunt alaturi de vizitatorii targului, oferind evaluari medicale, dar si sustinand cursuri si seminarii, toate gratuite, pe intreg parcusul celor patru zile de eveniment.
Evaluari de logopedie si kinetoterapie, cursuri de puericultura, curs de alaptare, cursuri de psihologie sau prim-ajutor sunt doar o mica parte din paleta informationala oferita in cadrul editiei de primavara Baby Boom Show.

Baby Boom Show pe scurt:

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:
4 – 6 aprilie 2019: 10.00 – 19.00 si 7 aprilie 2019: 10.00 – 18.00
• Accesul in cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza inregistrarii online doar pentru zilele de joi si vineri.
• PRET BILET: 10 lei / PARCARE VIZITATORI: 5 Lei/ora
Pentru mai multe detalii, accesati: www.babyboomshow.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.