Naşterea primului copil al prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan, este aşteptată la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, conform confidenţelor făcute luni de ducesa de Sussex, potrivit presei internaționale.

Aflaţi în vizită la Birkenhead, în apropiere de Liverpool (nord-vestul Marii Britanii), Meghan şi Harry au petrecut patruzeci de minute salutând publicul, dând mâna cu cei care au venit să-i întâmpine şi răspunzând la unele întrebări cu privire la apropiata naştere a bebelușului.

”Ea a spus că este gravidă în şase luni şi că urmează să nască la sfârşitul lunii aprilie, începutul lunii mai”, a dezvăluit agenţiei Press Association (PA) Kim Thompson care a salutat cuplul regal şi a avut un scurt schimb de replici cu Meghan, potrivit Agerpres.ro.

Ducele şi ducesa de Sussex, care s-au căsătorit în mai 2018, nu par a fi dornici să cunoască sexul copilului înainte de naştere.

”Am întrebat-o dacă este fată sau băiat, iar ea a spus că nu ştie”, a mărturisit aceleiaşi agenţii de ştiri Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de 9 ani.

Cuplul regal a ţinut să salute prin această vizită activitatea mai multor organizaţii locale dedicate femeilor şi tinerilor şi să aducă un omagiu poetului Wilfred Owen, originar din Birkenhead, decedat pe front în Franţa în 1918, la vârstă 25 de ani, în timpul Primului Război Mondial.

Palatul Kensington a refuzat să confirme data prevăzută pentru naşterea copilului lui Meghan şi al lui Harry. Instituţia a repetat doar că evenimentul este aşteptat “la primăvară”, semnaleaza presa internațională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.