Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, a lansat o colecție de haine asortate pentru mame și copii, împreună cu creatoarea de modă Iulia Bălan.

Elena Băsescu explică, într-o postare pe Facebook, că ideea unei colecții de haine asortate mamă – copii s-a conturat încă de pe vremea când se pregătea de botezul Sofiei, fetița ei cea mai mare. “Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care și-a dorit să fie ca mama”.

Fiica cea mică a fostului președinte mai spune că oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuții cu creatoarea de modă Iulia Bălan.

“Ea își dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuțe pentru copii. Eu îmi doream o colecție personalizată pentru mine și copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Așa a luat naștere proiectul <>”, afirmă Elena Băsescu.

Colecția pe care a lansat-o este dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece, Elena Băsescu spunând că sunt modele confortabile și ușor de purtat de către copii.

Elena Băsescu are trei copii – Sofia, în vârstă de cinci ani, Traian, care are aproape 4 ani, și Anastasia, născută în luna iunie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.