Identificarea precoce a problemelor de somn poate preveni consecintele negative cum ar fi somnolenta in timpul zilei, iritabilitatea, problemele de comportament, dificultati de invatare, anomalii ale greutatii si alte probleme de sanatate.

Tulburarile de somn sunt des intalnite in randul copiilor si adolescentilor, dar pot aparea destul de frecvent si la sugari.

Somnul nu reprezintă doar odihnă, ci încurajează energia, sănătatea, învățarea, buna dispoziție și calmul.

Pentru mai multe explicatii privind tulburările de somn la copii, vă invităm joi, 15 noiembrie, ora 18:30 la „Ai grijă de somnul copilului tău!- a IV a ediție”, susținut d-na Doctor Mihaela Oros – doctor în științe medicale, medic primar pediatru și specialist pneumolog, cu supraspecializare în somnologia pediatrică.

CE VOM ÎNVĂȚA LA ACEST CURS?
● Să urmărim somnul copilului nostru și să identificăm semnele eventualelor tulburări;
● Riscurile unui somn neodihnitor: de la oboseală până la complicații respiratorii, obezitate și diabet;
● Să ne explicăm anumite comportamente aparent neobișnuite din timpul somnului său;
● Să ne înțelegem ciclurile de somn;
● Să eliminăm din viața copilului nostru „hoții de somn”;
● Să contribuim la un stil de viață care îl va ajută să devină un adult echilibrat și fericit.

Dr. Mihaela Oros se numără printre puținii specialiști în somnologie din România, disciplină care identifică și tratează tulburările de somn ale copiilor și afecțiunile pe care le generează.

Locație eveniment:
Elite Art Gallery, Piața Națiunile Unite 3-5, bloc B2, parter,București

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se fac aici: https://med-experts.ro/tulburarile-de-somn-la-copii-editia-4/

Conferința este organizată de Asociația MedExperts și Ella Congress&Events.
Evenimentul este susținut de Aquatique.

Mulțumim tuturor partenerilor media: BebeH.ro, Radio Romania Actualitati, Centrul de Parenting, Mamica activa, Babyspace, ROmedic, ADN de femeie, Mama de profesie, 9vremparinti.ro, Zen Mami, Kidsnews.ro, Sfatul Parintilor, Smart&Happy Child, roxanadulgheru.ro, rahelapetrescu.com, Suntparinte.ro, Stilul meu de viata, CristinaCalin.ro, Bogdanadobre.ro

Despre Speaker
Doctor în științe medicale, medic primar pediatru și specialist pneumolog, cu supraspecializare în somnologia pediatrică și polisomnografie la Cincinnati Children’s Hospital Medical Center din SUA, Dr. Mihaela Oros este coordonatorul Centrului de Somnologie Pediatrică Regina Maria, conducând o echipă multidisciplinara de medici pediatri, pneumologi, ORL-iști, neurologi și psihologi cu experiență în somnologia la copii.

Este membră activă în Societatea Română de Pediatrie, Societatea Română de Pneumologie și Societatea Europeană de Pneumologie, membră în Comitetul Director al Secțiunii de Somnologie a Societății Române de Pneumologie și din anul 2010 este delegat național al GINA (Global Inițiative for Asthma) – forumul la nivel mondial implicat în îmbunătățirea îngrijirii pacienților cu astm.
A fondat Asociația pentru Tulburările de Somn la Copii și Adolescenți a cărei misiune este educația și accesul medicilor la informații valide și de ultima oră; A dezvoltat laboratoare de studiu al somnului la copii.

Dr. Mihaela Oros a inițiat prima cercetare în România privind prevalența problemelor respiratorii în timpul somnului la copii și adolescenți. S-a dovedit că 1 din 10 copii sunt la risc de a dezvoltă o tulburare de respirație în timpul somnului, dintre care forma cea mai severă este apneea obstructivă în somn.

Despre Organizator
MED EXPERTS este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă, care își propune promovarea inovației în medicină, informarea și educarea publicului larg în spiritul unui stil de viață sănătos, echilibrat.
În 2017 Med Experts a început campania “Arta de a trăi frumos și sănătos” care s-a concretizat în numeroase evenimente dedicate oamenilor preocupați de sănătatea lor, a familiei și a colegilor lor.
Peste 1000 de oameni s-au bucurat în 2017 de evenimente și workshopuri aplicate ce promovează prevenția și un stil de viață sănătos.
http://med-experts.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.