Colgate®, alături de Societatea Națională de Cruce Roșie din România, desfășoară a doua etapă din 2018 a Programului Zâmbete Colgate® în perioada octombrie – noiembrie, când va oferi consultații stomatologice gratuite copiilor în 10 școli din 5 orașe ale României. Elevii din clasele primare înscriși în program vor beneficia și de un diagnostic cu recomandări pentru tratament, lecții pentru o igienă orală corectă și vor primi mostre gratuite de produse, pentru a practica acasă ceea ce au învățat despre îngrijirea orală.

„Convingerea brandului Colgate de la care am pornit în 2017 Programul Zâmbete Colgate este că fiecare dintre noi merită un viitor care să-l facă să zâmbească. Un zâmbet frumos, ceea ce ne dorim să vedem cât mai des pe chipurile românilor de toate vârstele, înseamnă o dantură sănătoasă obținută printr-o igienă orală corectă și în urma vizitelor regulate la medicul stomatolog, obiceiuri pe care ne dorim să le insuflăm elevilor din clasele primare care participă în Programul Zâmbete Colgate, dar și părinților care îi însoțesc, aceștia având un rol important în îndrumarea lor în acest sens. Oferim consultații stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandări și lecții pentru igiena orală, activități care clădesc rutina sănătății orale de la vârste fragede. Peste 2.000 de copii au beneficiat de toate acestea în cele două etape ale Programului Zâmbete Colgate desfășurate până acum. Alături de Crucea Roșie Română desfășurăm cea de-a treia ediție a programului prin care vrem să creștem gradul de responsabilizare cu privire la sănătatea orală încă din copilărie”, a spus Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive România.

A doua etapă din acest an a Programului Zâmbete Colgate se va derula cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie Română în perioada 6 octombrie – 18 noiembrie și va ajunge în orașele Buzău, Arad, Iași, Ploiești și Craiova. Desfășurat în prezența părinților, Programul Zâmbete Colgate oferă copiilor din clasele primare (0-IV) consultații stomatologice profesionale. Pe lângă consultații, copiii au parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii, dar și de o zonă de joacă unde se întâlnesc cu îndrăgitul Doctor Măseluță.

„Suntem mândri de parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Colgate, grija pentru sănătatea oamenilor fiind o preocupare comună în programele educaționale pe care le desfășurăm împreună. Prin Programul Zâmbete Colgate ne dorim să accentuăm importanța igienei orale pentru a avea un zâmbet frumos și, cel mai important, sănătos. Faptul că am ajuns la cea de-a treia etapă a programului de la lansarea din 2017 este o confirmare a nevoii unui astfel de program în România pentru a vedea cât mai multe zâmbete sănătoase în jurul nostru și pentru deprinderea obiceiurilor corecte de igienă orală în întreaga familie”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Pentru a afla mai multe informații despre Programul Zâmbete Colgate, accesați www.zambetecolgate.ro.

Programul Zâmbete Colgate a fost lansat în 2017 ca parte a campaniei România merită zâmbete Colgate, când peste 1.500 de elevi înscriși în program au beneficiat de consultații stomatologice profesionale gratuite în 20 de orașe mici din 10 județe ale României. Prima etapă din acest an s-a desfășurat în perioada aprilie – iunie în 10 școli din 8 orașe ale țării, iar peste 800 de copii au participat la demersul pentru educarea în privința importanței igienei orale zilnice de la vârste fragede, acompaniată de vizite regulate la medicul dentist.

În paralel, Colgate® desfășoară Programul Școlar Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a împlinit anul acesta 25 de ani de la debutul în România, perioadă în care 6 milioane de elevi au beneficiat de lecții educaționale despre igiena orală corectă. Programul are anual trei ediții, în cadrul cărora sunt educați peste 200.000 de copii din întreaga țară. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.