... ...

Anunt important: Data de incepere a inscrierilor in programul ”FIV- o sansă pentru cuplurile infertile”, decalata pe 14 iunie

Share Button

Data de începere a înscrierilor în programul “FIV- o şansă pentru cuplurile infertile” se decalează de pe 4 iunie pe 14 iunie, ca urmare a implementării, începând cu 25 mai, a legislaţiei privind datele cu caracter personal, se arată într-un anunţ postat vineri pe site-ul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

“Etapa de selecţie publică a farmaciilor şi unităţilor sanitare specializate în fertilizarea in vitro, organizată de către emitentul de vouchere, va avea loc în perioada 4-8 iunie 2018. În perioada 8-14 iunie se vor analiza şi valida dosarele depuse de către participanţii la selecţie”, arată anunţul.

Consiliul General al Capitalei a adoptat în martie un proiect de hotărâre privind acordarea a 13.800 de lei cuplurilor infertile pentru proceduri de fertilizare in vitro, scrie Agerpres.ro.

În hotărârea adoptată pe 28 martie se arată că bugetul multianual al programului va fi de 13.800.000 de lei pentru perioada iunie 2018 – decembrie 2019 pentru un număr estimat de 1.000 de beneficiare.

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...