Gazda John Cena este împroșcat cu slime pe scenă, la Nickelodeon’s 2018 Kids’ Choice Awards

DWAYNE JOHNSON, DEMI LOVATO, ED SHEERAN, CAMILA CABELLO, ZENDAYA, MILLIE BOBBY BROWN, FIFTH HARMONY, STRANGER THINGS, COCO ȘI MULȚI ALȚII CÂȘTIGĂ LA NICKELODEON’S 2018 KIDS’ CHOICE AWARDS

  • JoJo Siwa, Heidi Klum, Mel B, Liza Koshy au fost printre celebritățile împroșcate cu vestitul Nickelodeon Slime  

  • Copiii din România vor putea vedea toată Gala și vor putea urmări vedetele câștigătoare miercuri, 28 martie, ora 19:00, pe Nickelodeon România

  • În România, copiii au votat și ei “Youtuber-ul local favorit” care să fie împroșcat cu slime

Dwayne Johnson, Demi Lovato, Ed Sheeran, Camila Cabello, Zendaya, Shawn Mendes, Millie Bobby Brown, Fifth Harmony, serialul Stranger Things, filmul de desene animate Coco și mulți alții au fost printre cei care au câștigat mult-râvnitele premii portocalii la Gala Nickelodeon’s 2018 Kids’ Choice Awards în noaptea de sâmbătă spre duminică, 24-25 martie. Gala va putea fi urmarită și pe Nickelodeon România miercuri, 28 martie, ora 19:00 și în reluare joi, 29.03, ora 16:35 și vineri 30.03, ora 14:20.

Gala care se ține an de an în Los Angeles este o ocazie pentru copii să celebreze tot ce iubesc mai mult în materie de pop-culture; copiii din România vor putea și ei urmări anul acesta care au fost cele mai tari performance-uri din 2018.

Fenomenala formație N.E.R.D. a interpretat hitul lor “Lemon” cu o echipă de copii dansatori pe o masă de cafeteria americană. Starul Nickelodeon și senzația social media JoJo Siwa a impresionat publicul cu un mix de hituri “Kid in a Candy Store,” “Hold the Drama” and “Boomerang,” înainte de a fi împroșcată cu slime verde.

Kids’ Choice Awards ediția 2018 s-a dovedit a fi un mega festin slime: Heidi Klum și Mel B au fost împroșcate cu slime în timp ce prezentau un premiu, Liza Koshy, câștigătoarea premiului cea mai populară vedetă de Youtube a fost surprinsă de valul de slime de două ori – o dată pe scenă și încă o dată în culise; starul din Henry Pericol Jace Norman i-a făcut glume lui Shawn Mendes cu găleți de slime, după ce a câștigat Cântărețul Favorit, și John Cena a încheiat spectacolul cu un sliming epic pentru public, dupa ce a primit cel mai mare slime el însuși.

Kristen Bell

Alte vedete care au participat la Gală au fost: Kristen Bell, Josh Brener, Nick Cannon, Echosmith, Kat Graham, Grant Gustin, Laurie Hernandez, Jiffpom, Chloe Kim, Darci Lynne & Petunia, Omar Miller, Ne-Yo, Storm Reid, Ben Schwartz, Patrick Schwarzenegger, Yara Shahidi, Brandon Mychal Smith, Jaden Smith, Hailee Steinfeld, Channing Tatum și Zendaya.

Copiii din 100 de țări, inclusiv din România, au putut vota pe platformele digitale ale Nickelodeon: inclusiv Nick.com și pe Nick App, disponibilă pe iPad, iPhone, Kindle și Android, folosind hashtag-urile speciale ale KCA și hashtag-ul nominalizatului lor favorit.

De asemenea, copiii din România au putut vota pentru prima oară pe pagina de Facebook Nickelodeon youtuber-ul local favorit, care să fie împroșcat cu slime.

Gala Kids’ Choice Awards poate fi urmărită pe 28 martie, la Nickelodeon, de la ora 19:00.

Câștigătorii Nickelodeon’s 2018 Kids’ Choice Awards sunt:

FILM

Filmul favorit

Jumanji: Aventură în junglă

Actorul favorit

Dwayne Johnson (Dr. Smolder Bravestone, Jumanji: Aventură în junglă)

Actrița favorită

Zendaya (Anne Wheeler, The Greatest Showman & Michelle “MJ” Jones, Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă)

Desenele animate favorite

Coco

MUZICĂ:

Trupa favorită

Fifth Harmony

Cântărețul favorit

Shawn Mendes

Cântăreața favorită

Demi Lovato 

Melodia favorită

Shape Of You” (Ed Sheeran)

Noul artist favorit

Camila Cabello

Starul muzical internațional favorit

ASIA: BTS

TELEVIZIUNE:

Serialul TV Favorit

Stranger Things

Desenele animate preferate

SpongeBob Pantaloni Pătrați

Actor masculin favorit dintr-un serial TV

Jace Norman ( personaj principal în serialele Nickelodeon: Henry Hart, Henry Pericol)

Actrița favorită dintr-un serial TV

Millie Bobby Brown (Eleven, Stranger Things) 

ALTE CATEGORII:

Youtuber-ul amuzant favorit

Liza Koshy 

Youtuber-ul muzical favorit

JoJo Siwa

Cel mai popular animal pe Instagram

Jiffpom

Trendul de dans favorit

Backpack Kid

Jocul video favorit

Just Dance 2018