... ...

Ancheta in cazul unui copil terorizat de Mos Nicolae

Share Button

Politia si Protectia Copilului din Bistrita-Nasaud au declansat cercetari dupa ce in mediul online au aparut imagini cu un copil care plangea si era foarte speriat fiind pus in genunchi de un barbat deghizat in Mos Nicolae si amenintat cu nuiau,a in prezenta mamei sale si a altor persoane.

Femeia de 31 de ani din Bistrita-Bargaului acuzata ca si-a traumatizat baietelul de 5 ani cu ajutorul lui Mos Nicolae este cercetata penal de politistii bistriteni.

Femeia si barbatul deghizat in Mos Nicolae, in realitate unchiul micutului, sunt acuzati de rele tratamente aplicate minorului, dupa ce Mos Nicolae a facut o vizita copilului, dar inainte de a-i da cadouri l-a pus sa stea in genunchi, sa promita ca nu mai scrie cu creioanele pe peretii si chiar l-a atins cu o nuia.

Reprezentantii DGASPC Bistrita-Nasaud au declansat si ei o ancheta in acest caz, sesizati de tatal copilului.

Reprezentantii institutiei se afla in teren, unde urmeaza sa stabileasca ce masuri se impun, acestia declarand ca au fost sesizati de colegii de la Constanta despre aparitia unei situatii la Bistrita-Bargaului.

Un barbat din judetul Constanta a anuntat institutia, spunand ca fiul sau, care s-ar afla in grija mamei, in Bistrita-Bargaului, ar fi fost speriat de Mos Nicolae. In cauza s-au declansat cercetarile, la fata locului fiind trimise echipe de la Protectia Copilului, care urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a petrecut incidentul si daca este nevoie de instituirea vreunei masuri de protectie.

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...