Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună.

Sâmbătă, 28 octombrie 2017, de la ora 11.00, la Club The HUB, Str. Bărăției, nr. 31 (lângă Magazinul Cocor) actorii Teatrului Dubee Doo, vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii Povestea încurcată a prințesei Rapunzel”.

După ce a primit puteri de la o floare magică, mica prințesă Rapunzel este rapită în toiul nopții de la palat de către bătrâna Gothel. Gothel știe că puterile magice ale florii se regăsesc în părul lung de aur al lui Rapunzel și, pentru a rămâne mereu tânără, trebuie să o țină captivă pe fată în turnul ei secret.

Când cel mai căutat bandit al regatului, Gheorghe Papagheorghe, ajunge din întâmplare în turnul misterios, este luat “ostatic” de Rapunzel care dorește să ajungă în lumea reală și să se bucure din plin de frumusețile acesteia.

Vă invităm să trecem împreună cu ei printr-o serie de aventuri interesante și să fim părtași la povestea lor de dragoste.

Și, pentru că se apropie Halloween-ul cu pași repezi, actorii Teatrului Dubee Doo au pregătit o surpriză pentru cei mici. Rămâne secret până sâmbătă, sssttt…!!!

Distribuție: Adina Stan, Adina Iftime, Dan Apavaloaiei. Scenariu: Adina Stan.

Preț bilete – 35 lei/copil (părinții au acces gratuit)

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0771 554 716, 0766 499 571 sau sa ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook https://facebook.com/teatruldubeedoo, pagina de instagram https://www.instagram.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com