Peste 360 de copii din categoria de vârsta 8-12 ani, de la cele mai importante cluburi de inot din țară, au participat la prima ediție a concursului de înot pentru copii ”Andrei Nicolescu”, competitie ce a avut loc in perioada 14-15 octombrie, la Bazinul Olimpic Izvorani.

În clasamentul general, podiumul a fost ocupat de cluburile Aqua Sport, Bucharest Sport Club și Renovatio Sport Club, scrie Money.ro.

Trofeele pentru ,,Cel mai bun sportiv” au mers la înotătoarele de la Renovatio Sport Club: Miruna Zorzoliu (12 ani) si Eliza Diamandescu (9 ani).

Bazinul olimpic de la Izvorani are 50 metri lungime, 10 culoare de înot, iar temperatura apei a fost de 26-28 grade. Cronometrajul este automat.

”Sportivii clubului nostru au obținut rezultate excepționale la prima ediție a cupei Andrei Nicolescu, organizată la Complexul Olimpic de la Izvorani. Renovatio Sport club s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general, după Aqua Sport și Bucharest Sport Club, dar înaintea cluburilor Steaua București, Nautica Bacău, Contratimp Câmpina sau CSM Ploiești”, a declarat Yvonne Stoltz, președintele Renovatio Sport Clu