Cel mai distractiv picnic al verii, pe 24 si 25 iunie

 

Pe 24 și 25 iunie bucureștenii sunt așteptați să se bucure de un adevărat festival urban, cu un program tematic, pentru două zile de vacanță memorabile.

Sâmbătă și duminică, Veranda Mall anunță startul evenimentelor începând cu ora 12:00 și îi așteaptă pe toți cei doritori de un weekend relaxant în amfiteatrul din fața centrului comercial. Muzica antrenantă, momentele de magie susținute de Magitot, mâncărurile și băuturile delicioase, acțiunile sportive, atelierele de creație, concursurile pentru public, toate sunt ingredientele unui weekend plin de amintiri.

„ Sub conceptul de picnic, evenimentul din acest weekend va fi un adevărat festival urban, cadrul perfect unde aceștia se vor putea relaxa alături de familiile lor, unde se vor putea întâlni cu prietenii lor și unde vor putea petrece împreună timp de calitate, în cadrul unui program cu activități recreative dedicate”, declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Pe 24 și 25 iunie, programul de distracție inseamna: mâncăruri și băuturi speciale în zona de food & drinks, cat si sortimente de înghețată cremoasă, ideale pentru vremea calduroasă.

Părinții și copiii pot participa la activități sportive potrivite sezonului estival, precum badminton, ping pong, mini fotbal, sărituri cu coarda. Cei mai buni participanți vor fi răsplătiți cu premii atractive. În plus, asfaltul din fața centrului comercial va deveni locul undei cei mici își vor pune imaginația la încercare pentru cele mai frumoase desene cu cretă colorată.

Pe parcursul celor două zile, atmosfera de festival va fi asigurată de trupele de muzică și dans care vor urca pe scena din fața centrului comercial. Printre artiști se numără îndrăgita formație Steluțele Aurii, iar programul va fi completat de cunoscutul magician Magitot, care va susține numere de magie impresionante, atât sâmbătă, cât și duminică.

Familiile sunt invitate să își creeze piese de vestimentație originale. Pe 24 și 25 iunie, părinții și copiii sunt așteptați să își personalizeze tricourile și șepcile la atelierele de creație. Înscrierile se fac pe pagina de Facebook Veranda Mall, precum și la infodesk în cadrul centrului comercial, până pe data de 23 iunie 2017. Atelierele vor avea loc în fiecare zi, între 12:00 și 18:00.

Jocuri pentru prichindei

Pe parcursul celor două zile, cei mici se vor bucura din plin de vacanța de vară și vor putea participa la sesiuni de facepainting, jocuri cu baloane de săpun.

În interiorul centrului comercial, copiii vor avea parte de multe activități interactive la locul de joacă pentru copii.