Divertiland Water Park anunta ca isi redeschide portile pe 9 iunie 2017, cu o capacitate de 7,000 persoane si un numar impresionant de facilitati ce asigura varietate si impiedica plictiseala sa se instaleze.

Los Petitos este zona dedicata copiilor, cu tobogane si piscine facute special pentru varstele si inaltimile lor. Los Turbos  este zona de maxima adrenalina, zona toboganelor inalte – atractia „de baza” fara de care niciun parc acvatic nu ar exista. Arena del Sol aduce nisipul auriu mai aproape de Bucuresti, pe cand La Plaja reprezinta zona in care se afla piscina cu valuri – o copie fidela  a miscarii organice a oceanului. Centrul parcului, La Insula, aduce inca doua atractii: nesfarsitul Lazy River – unic in Romania – si Splash Attack – cunoscuta si drept Fortareata Ploii pentru cei mici. Super Paradise este cea mai noua zona, care pune la dispozitie o piscina de dimensiuni olimpice, o piscina pentru copii si doua restaurante.

Pentru cei perseverenti, instructorii profesionisti asigura lectii de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, inot si chiar padboll. Iar cum inotul si distractia genereaza, in mod inevitabil, pofta de mancare, Divertiland Water Park pune la dispozitie 9 restaurante, astfel incat sa poata satisface gusturile tuturor vizitatorilor: de la pizza, la burgeri, apoi la mancare romaneasca si deserturi copioase, dar si un restaurant grecesc.

Divertiland Water Park poate fi gasit pe Str. Divertismentului, nr. 1, la iesirea din cartierul Militari.

La Divertiland se poate ajunge atat cu autoturismul personal, cat si cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispozitie de parc, precum si cu trenul care opreste chiar in statia Divertiland.