... ...

Cel mai mare eveniment de Kendama din Romania

Share Button

Pe 10 iunie, de la ora 11.00, se dă startul celei mai mari adunări de Kendama de până acum, patronată de CRBL, the KingDama. Întreaga zi este dedicată acestui fenomen care a cucerit România, pasionații putând să se înscrie – gratuit și fără listă de trick-uri necesare – la concursurile organizate pe două categorii (începători şi avansaţi). Evenimentul are loc la Plaza România.

Competițiile sunt programate să înceapă la ora 13.00, se vor desfășura în paralel și sunt împărțite în două etape. Câștigătorii locului I la categoriile Avansați și Începători vor avea parte de cea mai tare distracție la faimosul parc tematic Portaventura Park, Spania, unde împreună cu părinții vor petrece trei zile de neuitat.

Pe lângă cele două concursuri, participanților vor putea vedea și un super concert CRBL, tot cu participare gratuită. Mai mult, ziua dedicată Kendamei va include și mini-concursuri, demonstrații și întreceri.

Acest eveniment este organizat după ce românii și-au demonstrat pasiunea pentru jocul japonez la concursul Kendama Play, ce a avut loc pe 13 mai la Plaza România, concurs care, cu 659 de participanți, a devenit cel mai mare din Europa și al doilea din lume după acela din Singapore.

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...