... ...

“Baby Boss”, pe primul loc in box office-ul nord-american

Share Button

Bebelușul în costum și cravată din “Baby Boss”, filmul de animație de la DreamWorks, și-a păstrat primul loc în box office-ul nord-american, potrivit datelor preliminare oferite duminică de compania Exhibitor Relations și preluate de APF.

Îngerul blond cu ochii verzi, dublat de actorul Alec Baldwin, este în misiune pentru a înțelege de ce cățeii primesc atâta afecțiune din partea oamenilor. “Ancheta” sa s-a bucurat, pare-se, de succes, iar producția a obținut încasări de 26,3 milioane de dolari în a doua săptămână de proiecții în cinematografe (și 89,4 milioane în total).

“Frumoasa și Bestia”, remake-ul Disney cu Emma Watson, și-a păstrat locul al doilea în box office, cu încasări de 25 de milioane de dolari (și 432,3 milioane în patru săptămâni).

Pelicula a devansat “Smurfs: The Lost Village”, o nouă aventură a micilor ștrumfi de culoare albastră, dezvoltată de data aceasta în jurul tinerei Smurfette, singura fată dintr-un sat locuit în întregime de băieți. Împreună cu prietenii săi, Smurfette va pleca într-o călătorie pentru a afla răspunsurile la dilemele sale. Filmul, în regia lui Kelly Asbury, a avut încasări de 14 milioane de dolari în primul weekend în sălile de cinema.

 

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...