Reteta oferita de www.labucatarie.ro

Ingrediente:

• 4 dovlecei medii;
• 1 borcan pasta de tomate;
• 2 linguri de ulei de masline;
• 1 ceapa;
• 3 rosii;
• 1 pachet orez;
• 150 ml de supa;
• sare, piper;
• 1 legatura de patrunjel;
• 100 g branza feta sau telemea de oaie.

Mod de preparare:

Curatati ceapa si o caliti in ulei. Puneti rosiile in apa fierbinte, foarte putin, le decojiti, le taiati cubulete si le adaugati la ceapa. Amestecati cu orezul. Tocati ierburile si pastrati o lingura de ierburi pentru sos. Ierburile ramase le adaugati in orez pentru a condimenta compozitia. Taiati dovleceii pe lungime in jumatate si ii scobiti cu o lingurita. Umpleti cu orez. Pasta de rosii o dati la tigaie impreuna cu miezul de dovlecel tocat si cu ierburile ramase. Dovlecii umpluti ii puneti in tigaie, ii presarati cu branza feta, acoperiti si fierbeti aproximativ 20 de minute la foc mic. Serviti cu salata proaspata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.