Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi Uninvented Kids îi invită pe copii la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni sâmbătă, 8 aprilie de la ora 11.00, la sediul Muzeului din Șos Kiseleff nr.1. Neînfricații exporatori care străbat lumea-n lung și-n lat studiind flora și fauna Planetei vor face echipă cu Andreea Drăghici, o tânără cercetătoare de la Muzeu.

Dacă în întâlnirile de până acum am făcut cunoștință cu prieteni dragi din poveștile copilăriei, am fost plecați împreună într-o călătorie imaginară la Polul Sud, sau am aflat ce se ascunde sub un „strai frumos”, de data aceasta vom face cunoștință cu trei maeștri ai deghizării: cameleonul, dragonul de mare și insecta băț. În prima parte a întâlnirii, Andreea le va explica micuților faptul că aceste simpatice vietăți au în comun capacitatea de a se camufla și că ele fac acest lucru pentru a nu fi demascate atunci când își urmăresc prada, sau pentru a se ascunde de prădător.

În a doua parte a evenimentului vă propunem o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, la care copiii vor fi pe rând spectatori și protagoniști. Artiștii Companiei Uninvented Kids au pregătit, ca de obicei, o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre!

Dacă doriți să aflați curiozități și lucruri inedite despre vietățile care se camuflează, dacă iubiți teatrul de umbre, sau dacă vreți pur și simplu să petreceți în mod plăcut o oră la Muzeu, vă așteptăm la întâlnirea cu Dodi, Roni, Andreea și cu trei maeștri ai camuflajului!

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.
Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Parteneri: Pipo ș  Doxi

Parteneri media: MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.