Focus Pocus, un spectacol imposibil si incredibil de magie pentru copii

 

Focus Pocus, un spectacol imposibil si incredibil de magie pentru copiiDuminică, 26 martie, începând cu ora 11:00, magicianul Robert Tudor pune la încercare imaginația copiilor și a adulților în spectacolul interactiv Focus Pocus, prezentat în Sala Epika, la Grand Cinema & More.

Robert Tudor este magician, așa cum, mai înaintea trucurilor sale uimitoare, o demonstrează diploma de absolvire a școlii de magie din Viena – Certificate Training Central Europe Vienna-Austria. Cariera lui a început oferind spectacole de magie pentru copii, cărora li s-au adăugat, în timp, show-uri de iluzionism și de comedie pentru adulți. Inspirație i-au fost numerele lui David Copperfield, pe care îl urmărește în spectacole în jurul lumii și pe care l-a întâlnit de câteva ori.

Cu puterea minții, Robert Tudor îmbracă în poveste numere de iluzionism, predicție și improvizație, de data aceasta în singurul spectacol educativ de magie pentru copii. Magicianul vine cu promisiunea fiecărui spectacol, aceea de a aduce zâmbete sau chiar hohote de râs într-o oră plină de veselie și energie molipsitoare.

„În spectacolele lui, Robert Tudor sfidează imposibilul și imaginația întregii săli de adulți și copii, te face să încetezi să mai cauți mecanismul din spatele trucului și să crezi, pur și simplu, în magie”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.