Vacante cu reduceri impresionante, transport cu un euro, taxe de avion gratuite, la Targul de Turism Zeci de oferte early booking, last minute, pachetele turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara acestui an, city-breakuri în marile capitale europene, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitația orașelor, dar și reduceri pentru destinații exotice în vogă precum Insulele Canare, Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

Toate acestea pot fi gasite inoferta celor peste 250 de agenții de turism și tour-operatori din 14 țări (Austria, Bulgaria, Egipt, Croația, Federația Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia și Ungaria), prezente  la Targul de Turism al Romaniei (TTR), care se desfasoara in perioada 16 – 19 februarie la Romexpo.

Tour-operatorii au în ofertă vacanțe cu reduceri de 40-50% valabile numai în perioada târgului, transport cu un euro, taxe de avion gratuite, destinații noi pentru seniori.

Programul de vizitare va fi, în perioada 16-18 februarie între orele 10:00 — 18:00, iar în ziua de 19 februarie, între orele 10:00 — 16:00. Prețul biletului de intrare este 10 lei.