„Aladin si lampa fermecata”, spectacol de teatru pentru copii si nu numaiTeatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună.

Sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blănari, nr. 14) vă invităm la spectacolul de teatru pentru copii “Aladin și lampa fermecată”.

Sunteti invitati, cu mic, cu mare, să intrați în atmosfera Orientului îndepărtat și să vă lăsați vrăjiți de miresmele, culorile și bunătățile acestuia. Vom vedea împreună ce surprize poate oferi o simplă lampă și prin ce aventuri va trece Aladin pentru a fi alături de aleasa inimii sale.

Vom trece, împreună cu ei, printr-o serie de întâmplări interesante și vom fi părtași la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica și buna dispoziție.

La final, Aladin și Jasmine ne vor invita să gustăm cele mai bune curmale din grădina palatului lor.

Preț bilete – 25 lei/persoană

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețelele BLT.ro și iabilet.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau sa ne scrieți la e-mail: HYPERLINK “mailto:teatruldubeedoo@gmail.com”teatruldubeedoo@gmail.com

Distribuție: Alina Dumitrelea, Cosmina Dobrotă și Alexandru Popescu. Scenariu și regie: Cosmina Dobrotă. Muzica: Mandela Gajol.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook și blogul