... ...

Cursurile vor fi suspendate vineri si luni in unele scoli pentru amenajarea sectiilor de vot

Share Button

Cursurile vor fi suspendate vineri si luni in unele scoli pentru amenajarea sectiilor de votCursurile vor fi suspendate vineri și luni în unele unități de învățământ din Capitală pentru amenajarea secțiilor de vot pentru alegerile parlamentare, a anuntat purtătorul de cuvânt la Inspectoratului Școlar al Municipiului București (IȘMB), Marian Banu.

Potrivit acestuia, din cele 420 de unități de învățământ din București, 119 nu își vor suspenda cursurile în cele două zile.

“IȘMB a cerut o situație de la școlile în care sunt amenajate secții de votare și în Consiliul de administrație s-a decis ca fiecare unitate de învățământ, în funcție de problemele specifice și de numărul secțiilor de votare, să își realizeze programul de cursuri. Pot să vă spun că, din aproximativ 420 de unități de învățământ, în 119 unități de învățământ nu se suspendă cursurile deloc — nici vineri și nici luni. (…) Este vorba despre necesitatea de amenajare a secțiilor votare și luni dimineață pentru rezolvarea problemelor legate de dezafectarea acestora și realizarea igienizării și amenajarea sălilor de clasă. (…) Din 420, rămân 301 unități unde cursurile se vor suspenda. Din acestea 301, în jumătate se suspendă cursurile vineri și jumătate luni”, a explicat inspectorul.

El a precizat că programul de recuperare se va face de către fiecare unitate de învățământ în funcție de specificul și numărul orelor.

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...