Cruz Beckham lanseaza la 11 ani primul sau single de CraciunCruz Beckham, cel mai mic dintre băieții familiei Beckham, a semnat un contract cu producătorul lui Justin Bieber, iar primul lui single este dedicat Crăciunului, relatează site-ul lefigaro.fr.

La vârsta de doar 11 ani, mezinul băieților lui David și Victoria Beckham se lanseză în muzică după ce a semnat un contract important cu producătorul Scooter Braun. Intitulat “If Every Day Was Christmas”, primul său single este deja disponibil online pe iTunes.

La postul de radio britanic Capital FM, Cruz Beckham a explicat că este vorba de cele două pasiuni ale sale, cântecul și Crăciunul, și că este extraordinar că a putut să le combine pe ambele. El a precizat că încasările vor fi donate operelor de binefacere.

Se pare că cel mai mic dintre băieții Beckham nu pierde timpul: deși calitățile sale vocale erau cunoscute până acum doar din postările familiei, pe contul său de Instagram Cruz a postat deja cântecul care a avut peste 141.000 de abonați.

În aprilie, cuplul Beckham împărtășea pentru prima dată pe rețelele de socializare talentul vocal al lui Cruz. Azi sunt mândri să anunțe primul single de Crăciun al băiatului lor, care îi va ajuta pe copiii din Marea Britanie. Cu părul blond și zâmbetul de copil, am putea spune că s-a născut un nou Justin Bieber.