„Povesti din atelierul lui Mos Craciun”Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună.

Sâmbătă, 10 decembrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru Str. Blănari, nr. 14 (în Centrul Vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii „Povești din atelierul lui Moș Crăciun”.

În atelierul lui Mos Crăciun toată lumea este bucuroasă, voioasă si nerabdătoare! Braț la braț, spiridușii, jucăriile și personajele de poveste s-au pus pe jucat și pe cântat, în pregătirile pentru seara de Crăciun!

Toți numără orele, minutele și secundele care au mai rămas până își vor primi cadourile mult așteptate și fiecare încearcă să arate care e mai talentat, astfel încât Moșul să îl placă și să îl aprecieze la cel mai înalt nivel.

La final, spiridușii le vor oferi și celor mari și celor mici surprize și dulcegării din sacul Moșului.

Distribuție: Cosmina Dobrotă, Alina Dumitrelea și Alexandru Popescu.

Scenariu și regie: Cosmina Dobrotă.

Muzica: Mandela Gajol.

Preț bilete – 25 lei/persoană.

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau sa ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook https://facebook.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com