... ...

Placinta cu branza si spanac

Share Button

Placinta cu branza si spanacIngrediente:

• 1 kg spanac;
• 300 g branza feta;
• 100 g ricotta;
• 1 pachet foi de placinta;
• 300 g ceapa verde;
• 1 ½ ceasca ulei de masline;
• 1 ½ ceasca de lapte;
• 1 legatura marar;
• 50 g unt topit;
• 2 oua;
• sare;
• piper;
• nucsoara.

Mod de preparare:

Curatati si spalati spanacul, taiati-l, sarati-l si stoarceti-l bine pana se elimina apa. Puneti spanacul, ceapa, mararul tocat, branza rasa, laptele, ouale, piperul, nucsoara si jumatate din cantitatea de ulei. Amestecati totul foarte bine. Ungeti tava cu ulei si intindeti foile de placinta, una cate una (unse cu unt topit). Dupa ce ati intins mai mult de jumatate din cantitatea de foi, adaugati umplutura. Intindeti uniform umplutura in tava si apoi acoperiti cu restul de foi, unse si acestea cu unt topit. Inainte de a pune placinta la cuptor, ungeti si partea de sus cu unt topit. Lasati placinta la foc potrivit, la 180 ° C, aproximativ 40 – 60 minute.

Reteta oferita de www.labucatarie.ro

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!