Lectia de ornitologie de la AntipaMuzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la un nou modul al Școlii de Vară intitulat „Lecția de ornitologie de la „Antipa”, organizat în perioada 11 – 15 iulie 2016 în Sala Atelier a Muzeului și susținut de către doamna Dr. Angela Petrescu.

În orașul acesta, atât de aglomerat, își duc traiul, zi de zi, lângă noi, tăcute și necunoscute milioane de ființe. Uneori ne ridicăm ochii spre cer și în mod miraculos suntem plăcut impresionați de un cântec, de un zbor sau de o culoare a unei ființe care își intersectează drumul cu noi. Atunci ne dorim să o cunoaștem. Ne uităm în cărți, căutăm pe internet sau descriem savant prietenilor tot ceea ce am văzut, dar cu toate acestea rămâne necunoscută!

Haideți să evităm astfel de situații și să învățăm în vacanță ce nu am aflat până acum … cine sunt vecinii noștri tăcuți pe care nu-i cunoaștem, cu care împărțim spațiul și resursele.

Vă invităm la „Lecția de Ornitologie de la Antipa”, unde vom învăța jucându-ne câteva din secretele păsărilor.

În fiecare zi vom afla lucruri noi și vom aplica practic ceea ce învățăm. Toate lecțiile se vor desfășura, timp de o săptămână, în aer liber.

„Haideți să învățăm să cunoaștem păsările după cântec, după cuiburi, ouă și pui, după penaj și zbor fără să le deranjam și care instrumente ne sunt necesare în observarea păsărilor și cum să le utilizăm!”, ne îndeamnă coordonatorul cursului, doamna Dr. Angela Petrescu.

Vă așteptăm cu drag să învățăm împreună despre lumea celor care nu cuvântă!

Cursul care se desfășoară zilnic între orele 10:15 și 12:30 se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani iar taxa de participare este de 150 lei/persoană sau 250 lei/2 frați.

Înscrierea participanților se poate face pe adresa de e-mail: info@antipa.ro.

Parteneri media:  EmailWing, MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, IQool, Grădinite.com, GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.