Picnic cu distractie din plin in parcul HerastrauPicnicul ce a avut loc duminică, 3 iulie, în Parcul Herăstrău, cu ocazia Zilei Independenței SUA, susținut de Metropolitan Life, a găzduit peste 250 de familii care s-au bucurat împreună de momente frumoase în aer liber.

Picnicul, la care a fost prezentă printre invitați și Dana Rogoz împreună cu familia, a fost animat de momente cu distracţie din plin, de activităţi creative şi de o expoziţie de fotografii organizată de partenerul principal al picnicului, Metropolitan Life.

Două dintre cele trei ateliere creative au fost organizate cu sprijinul bloggerilor de parenting: Raluca Loteanu (ralucaloteanu.ro) şi Alina Serea (fricidemamici.ro) care, împreună cu partenerii lor, Căsuţa Aventurilor, respectiv Funny Land, i-au ţinut foarte ocupaţi pe cei mici cu cele mai frumoase şi interesante proiecte: creaţii originale din materiale reciclabile, construcţia de nave spaţiale, pictură şi desen pentru cei mai mici dintre participanţi.

Piesa de teatru a trupei Pam-Pam a reprezentat un moment important al evenimentului, fiind pusă în scenă de personajele îndrăgite de copii: Vio (vioara), Kito (chitara) şi Pia (pianul). Pinguinul Pam-Pam şi ursul panda Bum-Bum i-au cucerit pe micuţi prin simpla lor apariţie, iar replicile lor savuroase au făcut deliciul micuţilor spectatori şi nu numai.

Tot trupa Pam-Pam a fost responsabilă şi cu educaţia prin distracţie, punând în aplicare programul special pentru copii – Learn with Music. Toată lumea a fost antrenată la dans şi cântec pe melodii vesele şi deja bine ştiute de cei mici.

Picnicul reconfirmă importanța pe care compania Metropolitan Life o acordă familiilor din România. Părinţii şi copiii s-au putut relaxa în spaţiul dedicat al Roabei de Cultură, unde au fost întâmpinaţi de o expoziţie foto care a prezentat o cronologie a celor mai importante momente în care compania a fost alături de familiile din SUA şi a marcat legătura puternică dintre Metropolitan Life şi SUA. De la înființarea la New York, pe 24 martie 1868, până astăzi, compania a fost alături de cei care au pășit pentru prima dată pe pământ american, dornici să devină cetățeni; a pus la dispoziția supraviețuitorilor Titanicului și familiilor acestora sediul central, prin transformarea lui în centru administrativ, sau a reacționat ferm, imediat după atacurile teroriste din 11 septembrie, prin plata urgentă a despăgubirilor și o investiție de un miliard USD în acțiuni listate la bursă, pentru a contribui la recâștigarea încrederii în piețele financiare. Acestea sunt doar câteva dintre momentele în care Metropolitan Life a fost alături de familiile din întreaga lume.

Metropolitan Life vine și în sprijinul fiecărei familii din România cu cele mai bune soluții pentru protejarea vieții și sănătății acestora, printre care asigurări de viață, planuri de protecție cu componentă de economisire, planuri de economisire pentru studiile copiilor, asigurări de sănătate, precum și planuri de acumulare cu componentă de pensie. Compania face demersuri constante pentru a asigura siguranța și liniștea familiilor din România și își propune să fie alături de acestea pentru păstrarea standardului de viață în eventualitatea unui eveniment neprevăzut care le-ar putea afecta viitorul. De asemenea, prin programele de responsabilitate socială pe care le desfășoară, Metropolitan Life susține dezvoltarea comunității locale prin educație financiară și incluziune socială.

Sponsorul principal al evenimentului a fost Metropolitan Life.

Organizatori și parteneri: evenimentul a fost organizat de Social Moms cu sprijinul  Ralucaloteanu.ro,  Fricidemamici.ro, Căsuţa Aventurilor, Funny Land, McDonalds România şi Trupa Pam Pam.

Parteneri media: desprecopii.com, qbebe.ro, clubulbebelusilor.ro, kidsnews.ro, gokid.ro, sfatulmamicilor.ro, mamica.ro, fricidemamici.ro, ralucaloteanu.ro, meseriadeparinte.ro, ruxandraluca.ro, cristinaotel.ro, blogintandem.ro, frunzaresc.ro, jurnaluluneimame.ro, calendarulcopiilor.ro.