... ...

Somnul vine altfel cand adormi cu gandul la Deinotherium

Share Button

O noapte printre gigantiMuzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani să petreacă o noapte memorabilă printre cele mai mari mamifere care au existat vreodată pe Pământ!

Programul „O noapte printre giganți” debutează în acest an pe 10 iunie și, ca în fiecare an, copiii se pot înscrie la oricare dintre edițiile programate pe tot parcursul verii (24 iunie, 8 iulie,  22 iulie, 5 august,  26 august, 9 septembrie, precum și 16 septembrie).

„Micii temerari vor avea cu siguranță o experiență de neuitat petrecându-și noaptea în expunerea permanentă a Muzeului, alături de Deinotherium gigantissimum, un strămoș al elefanților de astăzi, unul dintre cele mai valoroase exponate ale Muzeului!” declară directorul Muzeului „Grigore Antipa”, Dr. Luis Ovidiu Popa.

În prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame au parte de un somn liniștit, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor, oferite de către DaVinci Learning şi vor adormi visând, poate, la lumea uriaşilor de altădată.

„Mi-am adus hăinuțe, apă, covrigei și animalul meu preferat: o marmotă. Mi-a plăcut mult să dorm la muzeu și mai vreau să vin și la anul. Nu mi-a fost frică deloc! Îmi place aici pentru că dorm printre animale uriașe, printre schelete și mai ales pentru că sunt cu prietenii”, ne-a povestit Luca, un băiețel de 7 ani, care anul trecut a venit de mai multe ori să doarmă cu surioara sa la Muzeu.

Sosirea copiilor este stabilită pentru ora 21.00, iar părinţii sunt aşteptaţi să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8.30, după ce micuții au luat micul dejun, constând în brânzeturi proaspete asigurate de către sponsorul programului, Delaco Fan Brânză.

Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numărul de tel: 021.305.60.31.

Costurile de participare sunt de 200 lei/copil; 300 lei/doi frați; 400 lei/trei frați.

Sponsori: Delaco Fan Brânză, Da Vinci Learning.

Parteneri media:  EmailWing, MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

 

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...