“La Scoala este ca-n povesti”, noua productie muzicala a trupei PAM PAM Trupa de teatru muzical pentru copii, PAM PAM, vă invită sâmbătă, 11 iunie, la Muzeul Țăranului Român, sala studio Horia Bernea, începând cu ora 11:00 la PREMIERA spectacolului de musical LA ȘCOALĂ ESTE CA-N POVEȘTI! Biletele se pot achiziționa prin rețelele bilete.ro și eventim.ro.

După succesul extraordinar al spectacolului “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”, PAM PAM aduce, în PREMIERĂ, pe scenă noua producție muzicală LA ȘCOALA ESTE CA-N POVEȘTI! O poveste scrisă cu multă măiestrie și pusă pe acorduri muzicale care prilejuiește nu doar reîntâlnirea cu Pia, Vio, Kito, Pam-Pam și Bum-Bum, dar veți cunoaște și un nou personaj, Împăratul Lenevilă, care până la final va descoperi universul cunoașterii.

Cei trei prieteni – Pia, Vio li Kito – vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că “La Școală este ca-n povești!”. Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă, care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cei trei vor să îi arate că, dacă ştii să aduni informaţiile şi să le transformi într-un fel de poveşti, totul devine plăcut şi palpitant.

Astfel, până vine doamna învăţătoare, împreună cu micii spectatori vor construi în sala de clasă o poveste despre Împărăţia Învăţăturii. Bufoni vor fi Pam-Pam și Bum-Bum.

Și pentru că muzica dă culoare vieții și ne unește în tot ceea ce facem, Pia, Vio și Kito aduc în scenă nu doar exuberanță și multă bucurie, dar și adevărate lecții pentru Lenevilă și copii. Împreună, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop îl vor învăța cu multă răbdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Descoperind toate aceste taine ale învățăturii, vom afla dacă îl vor convinge cu duhul blândeții pe Regele Negură să nu declare război Împăratului Lenevilă.

Lenevilă a aflat că dacă știi să înveţi, să te bucuri de fiecare clipă şi să îi respecţi pe cei de lângă tine, dacă ştii că viaţa e frumoasă şi că ştiinţa este necesară și vei crede mereu în oameni şi în ideea de prietenie, “La Școală este ca-n povești!”.

“Acest nou spectacol al trupei PAM PAM îi va cuceri pe micii și marii spectacori prin dinamica poveștii, dar și prin melodiile și costumele special compuse pentru acest scenariu. Este o producție la care a lucrat o echipă de oameni cu suflet de copil, iar acum suntem pregătiți să vă prezentăm noua aventură a lui Pia, Vio și Kito. Pentru noi, realizarea unui spectacol muzical pentru copii este o adevărată provocare și ne bucură când vedem la sfârșitul reprezentanțiilor că toți copiii răsplătesc jocul actorilor prin aplauze îndelungi și șoptesc părinților când mai merg să îi vadă pe PAM PAM. Aceasta este răsplata muncii noastre: zâmbetul, bucuria din ochii lor și dorința de a reveni ca să cânte și să danseze alături de prsonajele lor îndrăgite. LA ȘCOALĂ ESTE CA-N POVEȘTI  înseamnă performanță actoricească, un senariu unic inedit, muzică originală, adaptată genului de muzică de calitate pentru cei mici. Este un spectacol de musical dedicat atât pentru copii peste 4 ani, cât și pentru părinți”, spune Dana Daisy Toma, inițiatorul proiectului de teatru, PAM PAM.

Regia: Mirela Stoian

Scenariu: Victor Mihalache

Muzica: Radu Mihalache și Cosmin Sturzoiu

Coregrafia: Rodica Elena Dinu

Costume: Nina Gal

În distribuție:

PIA – Marina F luerașu / Sonia Divile

VIO – Nicoleta Moscalenco / Alexandra Pașcu

KITO – Philippe Al-Ghajari / Andrei Cristian Anghel

ÎMPĂRATUL LENEVILĂ – Alin Potop / Vlad Ianuș

Interpretează: Luminița Anghel, Cătălina Cârțan, Alex Gîțan, Andi Stoica, Assfoura Andreea Liliana

Voci copii: Eva Gabriela Istrate, Andrew Alexandru Dodan, Maya Gabriela Enea, Charlize Maria Maalouf, Maya Keinan, Andrei Popa, Ana Udrea, Irina Teodora Dima, Ioana Diaconu.