Sute de pesti prinsi de pitici la Cupa Copiilor Arrow 2016!

Chiar daca ora de adunare 7.30 a durut un pic pentru parinti, ei bine, si anul acesta Cupa Copiilor Arrow 2016 a reusit sa adune la start 250 de copii dornici sa fie cei mai buni la pescuit. Lacul IOR (parc A.I.Cuza) a fost darnic la aceasta editie, sute de pesti au fost prinsi si eliberati de catre micutii concurenti.
pescuit2 pescuit3
Toți participanții au primit echipamentul gratuit (undite, linii, viermusi, nada, sepci, etc) din partea Arrow International. Copii au fost împărțiți pe două categorii de vârste, 4-10 ani și 11-14 ani si supravegheati de arbitrii de la asociatia de pescuit sportiv APS.

pescuit4pescuit5
In final toti copiii au fost castigatori pentru acesta zi petrecuta in natura la pescuit, au ca si dovada diplome de participare.

pescuit6
pescuit7
Totusi, cei mai iscusiti au fost:

Grupa 11-14 ani:

Locul I – Mihai Bogdan Sofica – 45 pesti

Locul II – Maria Denisa COsoreanu – 30 pesti

Locul III – Adrian Valentin Paun – 28 pesti

Mentiune – Theodor Stefan Hnatec – 13 pesti

pescuit8
Grupa 4 – 10 ani

Locul I – Emilia Manea – 60 pesti

Locul II – Alexandru Dinu – 53 pesti

Locul III – Andrei Ramureanu – 52 pesti

Mentiune – Iris Capanu – 48 pesti

pescuit9

Despre cum s-au distrat copii la acest eveniment puteti vedea in curand in revista Pescuitul Pentru Toti, Digi24, ProTv, TVR1. Urmariti www.rapitorimania.ro!

pescuit10
Cupa Copiilor este organizata de Arrow International încă din 2004 și se află la a XII-a ediție, având înscriși de fiecare dată copii în limita a 250 locuri, cu vârste cuprinse între 4-14 ani, pescari sau doritori să înceapă deslușirea tainelor acestui sport minunat. Este considerată a fi cea mai amplă acțiune de acest gen dedicată celor mici cu ocazia Zilei Copilului, având drept scop promovarea pescuitului în rândul copiilor, apropierea lor de natură și educarea lor în spirit ecologic. Acțiunea este non-profit, înscrierea în competiție fiind gratuită.

pescuit11
Va asteptam cu mic, cu mare la editia urmatoare!