http://www.cedfecioaramaria.roCentrul Educational Fecioara Maria isi propune sa formeze copiilor de varsta prescolara o personalitate armonioasa, creativa, inspirandu-se in actiunea sa educativa din principiile pedagogiei, asigurand un cadru educational cat mai variat si mai performant.

Deviza gradinitei este “Ne jucam inteligent!”

Am cules cateva pareri ale parintilor:

“Cand am demarat actiunea GRADINITA primul lucru pe care l-am luat in calcul a fost: sa fie aproape de casa!

Asta pentru a nu pierde mult timp in trafic ducand/luand buburuza. Plus ca si bunicii au fost de parere ca trebuie sa fie ceva aproape de casa, sa le fie si lor usor sa ajunga in caz de nevoie.
Asa ca am ales cateva gradinite aproape de casa, am stabilit intalniri si am fost sa le vad.”

“Frumusetea e in ochii privitorului”

“Am ales CED FECIOARA MARIA! Mi-a placut mult pentru ca au o curte mare, plina de jucarii. In ziua in care am fost la vizionare in curte se desfasura o expozitie cu vanzare cu obiecte facute de copiii de la scoala de vara. Banii obtinuti din valorificarea acelor obiecte urmau sa fie folositi pentru o actiune umanitara. Mi-a placut tare mult ideea. Obiectele expuse erau foarte frumoase, colorate si utile. Inca de la poarta mi-a placut ce vad.

Numai fete zambitoare si binevoitoare, bucurie si discutii prietenoase invaluite de un soare cald de toamna.“

“Omul potrivit la locul potrivit”…

“Am intrat apoi in gradinita insotita de dna directoare, o persoana extrem de placuta, care emana atata liniste si siguranta, exact ce are nevoie o mama ce cauta gradinita pentru puiutul ei.
Si ce te linisteste mai mult decat sa-ti insufle acea stare ca esti pe maini bune, ca ai nimerit unde trebuie?!
Linistea nu este un loc, este intr-un mod de a fi! Iar doamna directoare stie lucrul asta si te ajuta si pe tine, mamica agitata, ingrijorata, nelinistita. Ca dupa ce-ai vazut n-spe gradinite, niciuna nu-i pe placul tau: ba are chiuveta prea sus, ba n-are camere de supraveghere, ba e o problema cu scara, ba nu-i buna educatoarea …
Am vizitat gradinita in acordurile descrierii ofertei educationale si bucurandu-mi ochii de peretii intesati de picturi si alte lucrari realizate de copilasi. Totul era de bun gust, cald, primitor.
Am vazut apoi si bucataria si am plecat extrem de incantata. Nu fara a-mi cumpara si vreo 2 brelocuri si o rama foto ce-mi infrumuseteaza noptiera, din expozitia din curte. Ba mi-as fi dorit si un abonament la masa, ca prea mirosea bine!”

“Acum, dupa aproape doi ani de gradi, pot sa spun ce-mi place si ce apreciez mult aici: imi place in primul rand pentru ca buburuzei mele ii place! Imi place ca de multe ori a trebuit sa mai stau in curte si sa astept pentru ca buburuza mea voia sa se mai joace. Imi place ca e o atmosfera placuta, prietenoasa, ca toata lumea zambeste (chiar, oare n-or avea si ele -educatoarele, ingrijitoarele – probleme acasa?!), ca e curat mereu, ca vad copiii fericiti, ca fac engleza intensiv (aud mereu “asa se zice, mi-a zis mie teacher”), ca gatesc bine (“mami, iar am mai cerut o portie”, “mami, e mai bun somonul la gradi”, “mami, te superi daca imi place mai mult mancarea de la gradi?”).

Imi place ca sunt deschisi comunicarii, ca fac intalniri cu parintii si copiii pentru a se vedea evolutia. Imi place ca organizeaza tabara de schi, tabara de vara. Imi place ca buburuza mea a invatat sa inoate datorita cursurilor de inot la care ii duc. Imi plac serbarile si toata evolutia buburuzei mele de cand a intrat in contact cu aceasta gradinita.
Trebuie sa mentionez ca si numele gradinitei a avut un puternic impact asupra mea, a rezonat in sufletul meu cu “sfant”, “sacru”, “divin”, valori pe care la apreciez tot mai mult in ultimul timp, intr-o lume care pare ca se departeaza de ele.
Cred ca am facut cea mai buna alegere!”

Bazandu-ne pe vasta experienta a echipei in domeniul educatiei si avand ca scop pregatirea copilului pentru viata, in cadrul activitatilor desfasurate, vom urmari permanent dezvoltarea motivatiei pentru cunoastere, cultivarea independentei gandirii, a spontaneitatii, a creativitatii si a increderii in fortele proprii.

Centrul Educational Fecioara Maria va asteapta cu drag sa le vizitati sediile din str. Eufrosina Popescu nr. 30 (zona Baba Novac – Dristor) si Bd. Basarabia nr. 20 (zona Piata Muncii), Bucuresti !