Fanii il pot cunoaste personal, in culisele evenimentului Fanii il pot cunoaste personal, in culisele evenimentului.

Au mai ramas doar 3 saptamani pana la intalnirea cu celebrul Dr. Oz, care va veni pentru prima data in Romania pentru a sustine conferinta „Take your life to the next level”. Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sanatos de viata, conferinta sustinuta de Dr. Oz pe scena Salii Palatului din Bucuresti, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00. Iar locurile la conferinta sustinuta de Dr. Oz se epuizeaza rapid.

Insa avem o mare surpriza pentru fanii acestuia. La solicitarea personala a lui Dr. Oz, organizatorii fac urmatorul anunt:

„Toti admiratorii lui Dr. Oz care vor achizitiona biletul de pe www.droz.ro au sansa de a-l intalni personal pe Dr. Oz in culise. Biletul cumparat le va asigura automat participarea la tombola Intalneste-l personal pe Dr Oz.

Biletele care intra in cursa pentru intalnirea cu Dr. Oz sunt cele cumparate pana pe 24 mai, data la care vom anunta castigatorul.

Castigatorul va fi invitat in culise, va petrece timp cu Dr. Oz, se va consulta pe problemele sale de sanatate si va face poze cu cel mai cunoscut doctor din lume!”

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, este cel mai cunoscut medic la ora actuala datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american si ajungand, in timp, sa castige admiratia si respectul intregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata. Conferinta va fi moderata de unul dintre cei mai cunoscuti strategisti si traineri romani – Dragos Bucurenci si va incepe cu discursurile unor speakeri romani de exceptie: Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferentiar Universitar, Doctor nutritionist), Andy Szekely (autor, trainer si speaker motivational) si Andreea Raicu (speaker motivational).

IMPORTANT: Doctor OZ va vorbi in limba engleza cu traducere in limba romana. Pentru a beneficia de traducere in limba Romana trebuie doar sa bifezi echipament de traducere in momentul comenzii. Daca ai nevoie de ajutor suplimentar suna la numarul 0751 253 100 sau trimite-ne un email la contact@droz.ro.

Evenimentul „Take your life to the next level” este sustinut de Borsec si organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.

Parteneri: Mobilpay, Praktiker, EVITAL Functional Food Divizion, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche, Khastalia, Heme, Desprespa.ro, AmCham Romania, World Class Romania

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, Romania Libera, Q magazine, Academia Catavencu, Agerpres, Revista Cariere, Revista Luxury, Nine O’clock, Saptamana Medicala, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, news.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, revistamedicalmarket.ro, medipedia.ro, idealmariaj.ro, kidsnews.ro, labucatarie.ro, luxuryonline.ro, mujer.ro, fashion8.ro, elisteodorescu.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, calatoriaperfecta.ro, casamea.ro, citycompass.ro, romania-insider.com, Health Connection, Learning Network, medguru.ro, stefani-boutique.ro, suntfericita.manager.ro, sanatatesistaredebine.ro, andreearaicu.ro, news.ro