Teatrul Zurli prezinta in premiera " Aventurile Iepurasului in Padurea cu Povesti", la Teatrul de pe Lipscani

Atentiune, atentiune! Teatrul Zurli prezinta in premiera ” Aventurile Iepurasului in Padurea cu Povesti”, la Teatrul de pe Lipscani. Sambata si duminica aceasta aducem magia in Centrul Vechi.

Duminica, 17 Aprilie, orele 11:00, la Teatrul de pe Lipscani, mare premiera mare! “Aventurile Iepurasului in Padurea cu Povesti” este un spectacol despre curaj si prietenie, in care ingredientul de baza este interactivitatea dintre actorii nostri si cei mici. Este un spectacol construit in acealsi stil vesel care ne-a consacrat, stilul Zurli.  Cea mai nouă co-producție a Teatrului Zurli si Teatrul de pe Lipscani “Aventurile Iepurașului in Padurea Poveștilor ” este un spectacol despre curaj si puterea imaginației .

Cu ajutorul Iepurașului copiii descoperă cum pot sa-si folosească imaginația si de unde pot lua curaj atunci când au emoții sau le este frica. In Padurea Poveștilor Iepurașul ȚupȚup salvează oul fermecat din ghearele lupului, oul in care Lupul a închis toate poveștile.

O poveste originală scrisă de Mirela Retegan si jucată cu mult talent si bucurie de Ruxandra Coman, Cornel Mihalache, Carmen Magdalena Sascau, Ionut Varodi si Stefan Opreanu.

Avanpremiera spectacolului are loc sambata aceasta, de la 11:00, la Teatrul de pe Lipscani.

Biletele s-au pus deja in vanzare si le puteti achizitiona de pe www.bilete.ro sau de la casieria teatrului ( strada Lipscani nr 53, de luni pana duminica, intre orele 12:00 – 22:00, telefon 0734.000.236 ). Costul biletelor este de 30 de lei/persoana.

Va așteptăm cu drag și multă veselie. Și nu uitați, codul de acces în sala de spectacol va fi cel mai larg zâmbet pe care îl aveți în buzunar.