Mini Super Chef pentru “Bucataria Copiilor”, un altfel de atelier de gatit

Copiii s-au distrat de minune, iar parintii au primit o multime de informatii pretioase, la prima editie Mini Super Chef in “Bucataria copiilor”, un produs www.labucatarie.ro si www.kidsnews.ro.

DSCF4244www.labucatarie.ro – revista online de cultura gastronomica si lifestyle, o sursa de inspiratie, dar si de incredere, atat pentru cei cu experienta, dar si pentru cei mai putin experimentati.

www.kidsnews.ro – site de stiri online pentru si despre copii, parinti, bunici. Este prima publicatie online cu stiri de actualitate pentru si despre copii, care are si sectiuni dedicate parintilor ocupati, ce doresc sa imbine eficient viata de familie cu cariera si sa fie cat mai bine informati.

DSCF4251Cu ajutorul invitatei, nutritionist Alina Stoica (www.nutribalance.ro), aceasta a fost o editie cu totul speciala, fiind un altfel de atelier de gatit dedicat parintilor ocupati, dar preocupati de o alimentatie sanatoasa.

Am demonstrat ca fiecare copil poate fi Mini Super Chef si poate invata sa gateasca, alaturi de parintii sai, preparate rapide si sanatoase.

DSCF4241Cei mici au pregatit 3 retete sanatoase, delicioase, usor de facut, folosind ingrediente de calitate care nu sunt consumate in mod frecvent de copii si adulti, dar care reprezinta o sursa excelenta de substante nutritive. Parintii au invatat cat de important si de distractiv este sa-i implice pe copiii lor in procesul de pregatire a hranei. Cei mici au invatat sa socialializeze si ce inseamna spiritul competitional. Implicarea copiilor in bucatarie reprezinta un mod util, distractiv si sanatos de a petrece timp de calitate in familie.

DSCF4259In “Bucataria copiilor”, toata lumea a avut parte de multa distractie, informatie de calitate si surprize.

Pe langa delicioasele bombonele pregatite cu seminte, oleaginoase, unt de cocos si miere, au fost preparate dintr-o suflare fursecuri cu branza si verdeata si Briose cu belsug de legume. A fost o adevarata provocare pentru toti sa gateasca impreuna si sa faca atatea delicii in bucatarie, iar cei mici au primit diplome si premii pentru curaj si competitivitate din partea gazdei si sustinator al evenimentului, Tupperware (www.tupperware.ro).

Multumim partenerilor

logo_nutribalance   logo_tupperware logo_etorturi  logo_polisano