Hotelurile Delta si California din statiunea Jupiter vin cu o oferta foarte buna pentru programul early-booking. Daca iti faci rezervare pana la sfarsitul

 

[supsystic-gallery id=’6′ position=’center’]

Hotelurile Delta si California din statiunea Jupiter vin cu o oferta foarte buna pentru programul early-booking.

Daca iti faci rezervare pana la sfarsitul lunii martie beneficiezi de un discount de 10% la pretul de cazare.

Iar daca pui in balanta si restul avantajelor pe care le ai, vei simti ca ai tras lozul castigator pentru ca vei beneficia de o vacanta perfecta pentru tine si familia ta.

Super oferte la Delta si California

Indiferent daca alegi sau nu varianta early booking, trebuie sa stii ca la Hotelurile Delta si California primul sau al doilea copil pana in 12 ani, cazat in camera cu parintii, beneficiaza de cazare gratuita, cu pat suplimentar in camera.

Apoi, daca parintii aleg varianta pensiune completa (110lei/zi/persoana), copiii au si masa gratuita. Iar cel care aleg varianta pensiune completa, mai primesc un discount de 10% la pretul alocat pentru masa. Facand un calcul simplu, cu 200 de lei pe zi, mananca o familie de 4 persoane. Credeti-ma pe cuvant, este o super afacere!

La fiecare dintre restaurantele grupului Co Hotels, atmosfera este foarte atragatoare, sunt spectacole de dans, orchestra cu muzica live si invitati speciali in fiecare seara.

Camerele sunt moderne, dotate cu toate utilitatile necesare confortului unei familii cu copii, foarte curate si cu o priveliste nemaipomenita.

Si, cel mai important, copiii au un loc al lor care usureaza extrem de mult treaba parintilor. Toti copiii cazati la hotelurile Delta sau California au acces gratuit la Clubul copiilor ce cuprinde o multime de ateliere, cursuri de balet si dans, cursuri de actorie, un atelier de creatie, un parc al copiilor intins pe o suprafata foarte mare (de fapt este cel mai mare parc din sudul litoraluluu), cu multe tobogane, leagane, saltele gonflabile unde se pot juca, unde pot participa la petreceri tematice sau unde pot vedea o piesa de teatru.

Toate acestea se intampla in fiecare seara si, mai mult decat atat, de la ora 20.00 la ora 22.00, copilul tau poate merge la petrecere si poate fi lasat sub supravegherea personalului calificat, astfel incat voi, parintii sa va puteti bucura de cateva momente de relaxare.

Citeste aici mai multe despre oferta hotelurilor Delta si California.