Vrei sa iei pranzul cu Dr. Oz pe 25 mai?Cumpara in perioada 1-8 martie, un bilet la conferinta “Take your life to the next level”, de pe www.droz.ro, si ai sansa de a servi masa cu Dr. Oz, la pauza de pranz din ziua evenimentului.

Oferta este destinata tuturor cumparatorilor de biletele de pe www.droz.ro, in perioada mentionata. Castigatorul va fi desemnat prin random.org si va fi anuntat in data de 9 martie 2016, pe pagina de Facebook a evenimentului.

La conferinta de pe 25 mai 2016, de la Sala Palatului din Bucuresti, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata. Gazda evenimentului va fi Dragos Bucurenci.

Iar seara, de la ora 19:00, un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania va avea loc, si anume Gala pentru excelenta in sanatate, inovatie si domenii conexe, unde insusi Dr. Oz va acorda premii. Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe www.droz.ro.

Biletele la conferinta gazduita de Dr. Oz mai sunt puse in vanzare si pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro.

Evenimentul este sustinut de Borsec si organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.

Parteneri: Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche, Khastalia

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, Romania Libera, Q magazine, Academia Catavencu, Agerpres, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, mymed.ro, idealmariaj.ro, kidsnews.ro, labucatarie.ro, luxuryonline.ro, mujer.ro, fashion8.ro, elisteodorescu.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, casamea.ro, mymed.ro, citycompass.ro, romania-insider.com, heme.ro