[supsystic-gallery id=’1′ position=’center’]

Pe 27 – 28 Februarie,  in cadrul festivalului de moda pentru copii Kids Fashion Week 2016, care se va desfasura in cadrul Teatrului Excelsior Bucuresti, designerul Maria Simion va prezenta colectia Wonder Lolita Lolicious.

Am stat de vorba cu Maria Simion, designer, om de televiziune si mama in atelierul de creatie si iata ce ne-a declarat:

“Planuiam de ceva vreme aceasta colectie pentru copii, mai ales ca brandul Wonder Lolita este unul vesel, plin de culoare si prospetime, era doar o chestiune de timp, iar acum, cu acest festival, ne-am mobilizat si speram sa va placa ce a iesit…
Brandul Wonder Lolita s-a nascut tocmai pentru ca in acel moment in Romania putini designeri indrazneau sa puna multa culoare in colectiile lor si pentru ca eu personal cred mult ca pata de culoare pe haine te duce catre optimism, basm, poveste si buna dispozitie.
Si eu, la randul meu, sunt un adult cu suflet de copil si imi place foarte, foarte mult, Tinker Bell si Bambi si pot spune ca sunt o sursa de inspiratie pentru mine.
In moda pentru copii nu exista reguli, cred ca copiii trebuie lasati in lumea asta de basm plina de culoare, veselie si nu trebuie sa-i maturizam inainte de vreme. Exista o tendinta acuta din partea parintilor de a-si imbraca copiii foarte matur cu care eu nu sunt chiar intru totul de acord.
Planurile de viitor ale brandului Wonder Lolita sunt unele foarte indraznete. Pregatesc o colectie exclusiv din piele despre care as prefera sa discutam la momentul potrivit. Oricum Wonder Lolita isi continua povestea printr-un basm pentru copii care se isi va desfasura fortele la Kids Fashion Week.
Va astept cu drag si imi doresc sa continuam intotdeauna cu “A fost odata ca niciodata…”