Teatrul Zurli prezinta pe 7 februarie super productia Craiasa RaceliiCompania de evenimente Zurli vă propune un spectacol exceptional pentru acest weekend. Duminică, 7 februarie, de la ora 11.00 la Teatrul de pe Lipscani copiii sunt invitați la Crăiasa Răcelii.

O poveste absolut fermecătoare în care Fetița Zurli joacă rolul unui spiriduș căruia Crăiasa cea rea i-a furat vorbele. Și-a mai furat ceva Crăiasa:  zăpada! In foarte multe locuri din România copiii sunt foarte triști pentru că nu mai e pic de zăpadă. Disperat, Brădutul “ O, brad frumos” îi cere ajutorul spiridusului să aducă zăpada înapoi. Ajutați de Bufniță și Urs, cei doi isi implinesc visul si Omul de Zăpadă prinde iar viață.

Crăiasa Răcelii împrăștie peste tot tuse și strănuturi sperând că o să-i țină pe toți bolnavi în case. Îi sfătuiește să iasă dezbrăcați în frig și încearcă să-i atragă într-un joc necinstit.

Cătălin Măruță, Daniel Buzdugan, Anca Bartoș,Olga Gudynn, Simona Pătruleasa, Dan Cruceru, Cristian China Birta si Cătălina Porumbel au venit alături de copiii lor la Teatrul de pe Lipscani si au plecat spre case încântați de productia Crăiasa Răcelii.

Este un spectacol plin de veselie si interactivitate.

Copiii vor învăța cum să se protejeze corect iarna și care sunt manierele bune atunci când ești răcit.

Zâna Bună și Zdrăngănel îi întâmpină de la ora 10.00 la intrare pe toți copiii care vin la spectacol. Îi  ajută să-și pună dorințe, se joacă și fac fotografii împreună.

Biletele se găsesc la casieria Teatrului de pe Lipscani de luni până duminică, în intervalul orar 12:00-22:00 şi online