Zodiacul poetic. Concurs de poezie cu taifas!Teatrul Arte dell Anima inaugurează cursul de astrologie intensivă – Sub Zodia Poetului. Pe parcursul acestui an, în fiecare lună, într-o luni, seara, se vor alinia planetele pentru aniversarea unei personalități culturale românești de ieri și de azi.

La citirea fiecărei astrograme poetice va fi prezent câte un invitat special, ales anume să fie compatibil cu harta artistică a celui celebrat.

Juriul va premia cele mai fidele și originale interpretări.

Premiile vor fi desprinse din decorurile fabuloase ale fiecărui univers poetic prin care vom călători, după cum urmează:

  • Premiul O stea lângă Alcor oferit de Arte dell Anima
  • Premiul Călătorului informat oferit de un partener media
  • Premiul Călăuzei Poetice oferit de invitatul special

Nota bene! Se caută și stele noi, cu sau fără nume.

La finalul celor 12 luni, câștigătorii fiecărei serate culturale se vor întâlni într-un duel, menit să stimuleze creativitatea participanților, care vor avea parte de premii speciale.

Zodiacul lunii Februarie. Marin Sorescu

Seară cu literatură, zaibăr, muzici și umor oltenesc.

El zării lumină pe pământ și se născu. Iote-așa, să vadă ce mai faceți.

Așa că fuguța în sus, pe Făinari, pe 29 februarie, la ora 19:00 fix, că trece cercul la vale. Hai cu liliecii, cu pozele și cu interpreții până pe 15 februarie la adresa office@artedellanima.ro, că se lasă cu pomană-n viu! Tu-i mama ei de geometrie perfectă… Vezi că vine și Anica lu′ Dumitru Ghinea, de-i neam cu Turuc ăl bătrân de la Gura Racului. Ăla de-i zice Prăzaru, c-a venit colea de la Amăradia unde se pune mult praz. Și cică vine și Zamfu. Florin a lu Zamfirescu, de!