Actrita Emily Blunt este din nou insarcinataActrita Emily Blunt, care este casatorita cu cineastul american John Krasinski din anul 2010, a anuntat ca este insarcinata din nou, acesta fiind cel de-al doilea copil al cuplului, o fetita pe nume Hazel care s-a nascut anul trecut in februarie 2014.

Emily Blunt, în vârstă de 32 de ani, şi actorul John Krasinski, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în Italia, în 2010.

Potrivit Eonline.com, micuta Hazel Krainsinki este tinuta de faimosii sai parinti departe de ochii presei, cei doi actori tinand foarte mult la intimitatea familiei lor.

Emily Blunt s-a remarcat odată cu rolul din drama “Dragoste de-o vară/ My Summer of Love” (2004), cat si în “Diavolul se îmbracă de la Prada” (2006) pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur şi la premiile BAFTA. Emily Blunt a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din lungmetrajul de televiziune “Fiica lui Gideon/Gideon’s Daughter” (2007), produs de BBC.

John Krasinski s-a remarcat cu rolurile din serialul “American Dad!” şi din filmele “Dreamgirls”, “Shrek The Third”, “Monştri contra extratereştri” şi “Tărâmul făgăduinţei”. În ultimii ani, actorul a jucat în două seriale TV de mare succes: “The Office” şi “Arrested Development”.